Jul 11, 2011

KORANG RESPECT SSOWANG BLOGGER ITU DARI SEGI APA?

salam..

entry ringkas tapi bermakna....




KORANG RESPECT S'SEORANG BLOGGER ITU DARI SEGI APA?


A. sebab dia ramai folower ..folower dia  ramai giler kud!(boleh tumpang popularty dia ahakz)
B. Sebab dia cun ..sebab dia kACak nak mampos..
C. Penulisan dia kemas,lawak...tapi bermakna sbb byk info kud!
D. alaa reader & cumment  dia banyak kud wlpon folower dia sikit hebat kan!
E.____________________ (Jawapan yang korang rasa lebih munasabah)


(jawab dengan jujur dan iklas tak ada ayat-ayat membodek-bodek yea)



16 comments:

WuMing said...

c.. WuMing pilih C... WuMing punya blog pun memang ada lawak tapi penuh dengan info yang berguna... Nak kata kemas tuu tak lah sangat... Tapi ikhlas untuk berkongsi dengan semua.

CWL wanie LovelA said...

wuming: goog choice :)

Wan_hazel said...

wan nak komen blog retis nie lak..ehehhe..dah maju dah wan nie CWL..hehehe..

bagi Wan...Wan respect blogger tu bukan bdasarkan dia fames ke..ramai follower ke..entri dia lawak ke..best ke..or dia comel cantek ape semua tu..Tapi Wan respect cara blogger tu..Dari penulisan dia..cara dia menulis..ayat yang dia gunakan..dari segi susun atur bahasa..Penggunaan kata ganti nama.Dan paling penting dia lebih utamakn keselesaan bagi pembaca..contohnya menghormati pembaca yang lebih muda dari dia or yg lebih tua dr dia..

Tak kisah lah blog buruk ke comot ke..tapi kalau dia titik beratkan cara penulisan ..Yang pasti blogger tu leh g jauh..

kalau blogger tu ada pakej.blog cantek..blogger peramah..penulisan menarik..yang tu adalh anugerah lah kirannya..

ehehhe

yang benar mail lambung...

CWL wanie LovelA said...

wanhazel> alamak tak pecya retiss WH coment my blog akan i simpan sbg kenangan hik3...nice coment!

Wan_hazel said...

hahaha...CWL print buat gambar kenangan k..ahahhaa..ade ke...hahaha..ketawa je lah wan nie

cik najihah said...

opss...bagus la entry ni..
sokong dengan wan..fara respect sorang blogger tu melalui penulisan entry die..muke hensem cun tu bonus bagi upkan lagi blog..betul x..x gune jugak klau muke cun & hensem gilos tapi entry alahai..x dela hebat mane pun..kualiti penulisan menggambarkan kehebatan blogger

Dea said...

rasanya C.. hehe

ika said...

pilih c...sebab dgn cre uh ramai akan terjah blog blogger uh..:)

nelly said...

bagi Nelly pula , isi dalam sesuatu entri itu perlu banyak info yang terkandung walaupun entri nya pendek tapi isi padat !
:)

lagipun , kalau blog lawa bagai nak rak , entri entah apa2 , ia sama je kan tak berguna memiliki blog ? bukan nak kata entri nelly antara the best dari the best ..
but , pembaca sendiri boleh menilainya ..
:)

isi , segala maklumat yang oenting itu perlu ada ..sebab blog menjadi bukti kita di akhirat nanti ~

CWL wanie LovelA said...

WH> i simpan hahah

CWL wanie LovelA said...

cik najihah> yeah!

CWL wanie LovelA said...

dea> nice choices heheh

CWL wanie LovelA said...

ika> good choice juga

CWL wanie LovelA said...

nely> panjangnya berceloteh..hehhe

shida said...

F-Semua diatas adalah benar-benar belaka..ha3~~~
jmput singgah ke blog shida
denga sat Lisa Surihani nyanyi..ok x sore dia?
http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/lisa-surihani-buat-album.html

CWL wanie LovelA said...

SHIDA> HEHEHok