Jul 12, 2011

orang masa depan melihat trend gambo dulu-dulu??? BIAR BETIK...

salam..

sememang nya aku tak ragu2 lagi yang sememangnya semua suka begambo..
tapi apakah jenis tabiat gamba mengikut peredaran zaman yang korang buat?

jom TERJAH~


TREND HITAM PUTIH....

 sememang ia agak trendy bagi mencover jerawat yang sedang bermaharaja lelela...
wee aku selalu buat hahaha! < pengakuan jujur..kui2

TREND AMEK GAMBO DARI ATAS...buject cute


mengambil gambo dari atas sambil mendongak dan terasa cute...
habis tangkap banyak-banyak kali upload sekeping ja...hehhe...

MENGENYIT2 MATA KETIKA BERPOSSING.


membajet hawt sambil mengenyit mata sambil mengharap orang komen
"u kenyit mata kad i ke comel" hahaha...

MEMBUAT MATA BESAR KETIKA BERPOSSE bukan puasa k!



dengan penuh bangga dan harapan buat mata besar sampai biji mata dah nak tersemboi dan terasa cute bila wat mata beso2...
common peeps mengaku jelah semua buat niat nak comel kan..muahahhaha...


MENGAMBIL GAMBO SEMUAT-MUAT CAMERA!



kalu boleh masuk dalam camera tu haa..mmg dah masuk tak keluar-keluar dah..duduk dalam tu..haa nak masuk sangat dalam camera kekeekek..

MEMBUAT PIPI KEMBONG...mcm ikan buntal..


akibat kempunan nak jadi ikan buntal....diri sendiri lah jadi ikan buntal sambil wat pipi tembong mlut muncung dan terasa cute upload kad fb wakakka..aku selalu wat konon2nya cute ler...

MEMBUAT MUKA NERD KETIKA POSSING

 herm..ada satu masa tu semua nak wat gaya nerd pakai cermin mata besar2 mcm dalam gambo nie..
terasa cute habis lah..
bila lelaki komen cute.. 
"mula lah ckp mana ada" -,- 
..dalam hati wooo melompat2! common..laah peep's

BERPOSSING DEPAN CERMIN..
ini aksi sebnarnya nak tayang out fit lah konon2..nye cun lah haha depan cermin ..hehhe


MEMBUAT AKSI PEACE...

membuat aksi peace kerana mati akal tak tahu nak wat apa..lalalalla~


AKSI PEGERAKKAN BADAN FULL

macam gaya ada yng melompat ada yg bediri tegak mcm haku nie..mcm tengah nyanyi negaraku pula aku nie!
mcm2lah...

SEBENARNYA banyak lagi aksi2 korang bila nak begambar tapi dia mengikut peredaran zaman..cwl dah malas nak senaraikan hahaha...

hahha mengaku tak korunk penah buat? biasa lah tu lah modal yang kita ada hehehe...aku selalu buat!hahaha..

TAPI APAKAH POsSE KEGEMARAN KORANG? bukan puasa tapi poss hehe...

12 comments:

cik najihah said...

hahaha...terbaik la..sentap hihi

CWL wanie LovelA said...

cik najihah> chilx akak pon buat haha

GaDis BuTtErFLy said...

salam kenaal dr gadis butterfly- saya suka buat posing peace.. dari high skull lg, sbb gaya tue jer yg saya pandai buat n pic x nmpak buruk.. hii, ceriaa2 selalu... :)

AliaJustea said...

semuanya comel2..
:))

SPEK HITAM said...

semua pernah, cume gaye angelina jolie pun pernah dah. hikhikhik

CWL wanie LovelA said...

gadis buterfly :)

CWL wanie LovelA said...

alia makaceh

CWL wanie LovelA said...

spek hitam hehhe

Dalin said...

semua dah berjaya buat.. wakakakak...

apa lagi yg belum di cuba? Cik Wanie takmo cuba2 gaya baru? boleh Dalin ikot sama.. ^_^

CWL wanie LovelA said...

dalin heheh ngh pkiaq

ntcm von misteriusha said...

haha sy sgt stuju ngan entry ni
sumenye btol
siyes sume sy pnah try buat :P
*blushing lak*

CWL wanie LovelA said...

hehhentcm :)