Jul 30, 2011

Puasa dan enam bola kaki?

salam...

excited nak puasa sampai malam ni nak masak spegty and bebola ubi daging @ nama scientificnya  bergadil!adik lelaki aku ni tu cakap nak makan platesin kak...makan lah adik yea kakak yg prihatin suap kan T_T...esok cwl upload pic makanan itu baru mencabar di bulan2 puasa..eh mana cwl tau esok puasa?
dalam klender lah tu....actt sepupu dari mekkah yg tgah wat umrah call diaowg dah dpt tau esok puase la.. : )
( eleh dalam fikiran semua skg nie nak makan byk2 lah tu wat stock peti ais lam perut common lah aku pon terfikir cam tu ak :P )


ok ...back to story enam bola kaki? apakah itu wahai insan-insan semua?

sapa lah searched cara main bola kaki? nieh...asal kena mgena ngn blog daku ini...hampas tembikai susu betul lah!

you all tak nampak ke blog jelitawan ni memapar pasal cerita princess2.....monte carlo belum tentu cwl oit!
asal bola kaki? asal cari ? amek bola letak lah kad kaki ape susah ngeh2...

fine bola kaki nie ada persatuan kad facebook...


9000 lebih like berbanding fan page cikwanielovela yg hanya 174 like :P siki bebenor...mmg kau tak de peminat cwl terimalah kenyataan itu sebagai ___________..ok la ok la F.I.N.E !
kome2tu lg lah like ..

kepada enam  ORANG yg searched bola kaki...tu...yg belum ku paham ertinya...mb bola sepak kud..yg deme tercari2 
(  +_+'''')
goodluck bola kaki...daki kaki tak de?


ok even badan aku kerepeng gambo ni dua tahun lalu..angin tiup pon terbang di udara kau..
 masa tu pashmina shawl hanya yuna sowang ja duk pakai...masa tu yuna pon tak kawan hana tajima lagi...ok dah!



ok fine..

selamat berpuasa buat kali kedua...tunai kan kewajipan kita sbg muslim..
yang tak ganti puasa bayar fidiah..banyak kan amal ibadat...
dan sentiasa ingat adakah ini ramdhan terakhir kita dan masih ada kesemptan kita di tahun hadapan..
so jalani lah bulan puasa ini sebaik mungkin insy~ amin


bye: yang dah folow habaq na..kdg2 kad shoutbox terlepas pandangan~

8 comments:

Terbang Bersamaku said...

selamat berpuasa....(^____^)
~ bola kaki...? tak pernah dengar lagi..kalau kaki bola pernah lah..uhuhuhu...=)

Abang Stalker said...

slim nya adik abg!hahaha..:))

cm kertas ek. :P

bola kaki tu mgkn gerutu2 di celahan kaki.HAHAHAH

Photophobia eyraa ! said...

gelak sorang2 adk bace entryy neyy kak . muahahaha . pandaii akk wt lawakk . sukaasukaa :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

terbang bersama daku lagi tak tahu

cik wanie Lovela (CWL) said...

abg stlaker waa menarik

cik wanie Lovela (CWL) said...

photo akak dulu kenapa masuk raja lawak xlepas T____T

Photophobia eyraa ! said...

hahahaha. COMEL sgttt ! tkmaw jadi MODEL rajalawak kak ? heeee

WAHIDA ALIAS said...

selmat berpuasa =))