Jul 23, 2011

SEGMEN CWL : AKU INGIN KENAL DENGAN KAWAN BLOGER

SALAM...

Mari joined kawan-kawan simple ja!




letak ini banner klik2!


niat cwl hanya ingin membantu sesi perkenalan sesama blogger sahaja...
sambil menaik kan sesama blogger...


  1. buat tajuk entry: AKU INGIN KENAL DENGAN KAWAN BLOGGER
  2. TINGGALKAN LINK KORUNK DI KOMEN..

kalau tak nak wat entry pon tak pe juz boh link je...


link yang di tinggalkan cwl letak di entry nie selama dua hari..so korunk boleh klik2 and kenal each other
wokeh! jagn gado2 pula....kau ja kaki gado cwl




RAJEN-RAJEN SEARCHED MEREKA!

p/s: mood aku nak polow and komen blog owg..aku nak membaca sampai bijak ha3!

9 comments:

kusyi said...

sy org first???haha..

http://khusyee03.blogspot.com/2011/07/aku-ingin-kenal-dengan-kawan-blogger.html

Abang Stalker said...

membaca smpai pusing mata putih tu.hahahah ;))

abg skrg tgh full dgn mcm2 bnd nk bt ni.

Nk join segmen org pun take time ckit la. :)

Mizz Atie Zieya Shukri said...

http://ladylikemezieya.blogspot.com/2011/07/aku-ingin-kenal-dengan-kawan-blogger.html

join tau ;)

cik wanie Lovela (CWL) said...

kusyi> hehhe

cik wanie Lovela (CWL) said...

abg stalker pelan2

cik wanie Lovela (CWL) said...

misz atie :)

syima harun said...

http://syimaharun.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-kenal-dengan-kawan.html

Selamat membaca :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

k :)

sorfiena said...

http://ash-kyouhei.blogspot.com/