Jul 7, 2011

tutorial shawl ala2 sweet love...

salam...

harinie video tutorial shawl cwl yang ketiga.
semalam cwl free so ada mood nak wat video harap korang puas haty lah.
kali nie tutor nie nama shawl ala2 sweet love ( sbnarnya taktawu nak nama ka apa belasah je)
 sesuai untuk korang g dating...tak de terlalu voke tak de terlalu ringkas ..ok jalah in the midlle..
korang boleh cuba senang sgt simple giler lah....
cwl mintak maaf kalau dalam video nie korang tak suka ke hape...
saya hanya cuba yang terbaik..
selamat menonton..:P




sengal video aku nie kutuk diri sendiri..what eva..korang boleh rujuk majalah dara ok..
Sebenarnya teringin nak jadi model majalah dara..tapi cam tak layak je... :(


ok lah ni pic cwl berangan2... : )

 gaya peace yang sudah lapok..



gaya bosan tengok muka sendiri..
 niat tak baik nak tayang jam mahal..tapi entah letak mana tayang jam rm10 ja cap tesco..je..niat tak baik selalu jadi mcm nie hehehe.
 kononya comel lah..:P

muah...<3



thank you need u feedback.. <3


14 comments:

Iqah QaQa said...

wahhh comeynye cwl.. suke sgt2!!! :)

CWL wanie LovelA said...

makaceh yunk

GaDis BuTtErFLy said...

wau, bestnya pandai menggayakan tudung... saya langsung x pandai belit2 nie.. hemm, apape pon , semoga ceria2 selalu ye, :)

CWL wanie LovelA said...

hehe xde terbelit lagi hehe

Cik Rose Cute said...

hihihi...comelnya...

LIKE PHOTO ANAK SIS...

1. klik sini dan LIKE
http://www.facebook.com/mombloggersplanet

2. klik sini pulak http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150686003295424&pu.290991505423&type=1&theater

tolong vote ya...LIKE dan KOMEN..

eyla elarine said...

you hve such a great Face !
nak pinjam boleh ? hehe

CWL wanie LovelA said...

cik rose ok

CWL wanie LovelA said...

eyla..u have a great face .can we exchange hehheh

Ary ariasputera said...

huhuhu... cumel cumel...

CWL wanie LovelA said...

:)

Liyana Zahim said...

Kiutnyerrrr!!! =)

CWL wanie LovelA said...

yana pon comel

Aa said...

:)

CWL wanie LovelA said...

maceh :)