Aug 1, 2011

APAKAH HUKUMAN SESUAI BAGI ORANG MENIPU?

SALAM...




cukup-cukuplah menipu bukan bulan puasa..
bulan puasa ni menipu berganda-ganda dosa...
dah lah menipu then mencari kesalahan orang lain..herm cukup-cukup..
dah cukup lama...menipu...
aku dah tak tahan lagi..
aku nak angkat tangan nak cakap STOP K!

MALAS CKP MEMANJANG-MANJANG BUKAN DIA BACA BLOG AKU PON~

APA HUKUMAN YANG LAYAK KORANG RASA?

A. Kerat 58 bahagian
B.JANGAN kawan dia jangan tgk muka dia dah!
C.biaaaaaaq ja.....
D.jawapan iklas dari sanubari korang __________________(silakan)

p/s: i will folow and komen yu back bile beruk laju2 k!

16 comments:

My Name is Mar said...

Woooaaahhh~~
Sabar.... Sabar... Bulan puasa nih...
Tak elok marah-marah...

Kenapa kau letak diorang dalam BLOGLIST??!

Safiah Ibrahim said...

B

jawapan yg paling baikkk

cik najihah said...

sound je pedas2 hihihi

AwieKashi said...

hantar dia jd bilal masjid...huhu..
senang ckt utk trawih...

Abang Stalker said...

sape yg hidung pnjg sgt ni..


haih..nk kne babap la bt wanie abg. :)

GaDis BuTtErFLy said...

bg org yg menipu- 1- kita tegur laa dia ngan cara baik, then lau dia mengamuk apa sume, kita just cool jer, biar la dia jaja cter kita, kita dpt bnyak pahala.. hi,,, tp make sure yg cter si penipu itu adalah tipu betol2, lau dia x berubah, just kawan jer la ngan org laain... :) insyaAllah dia akn berubah bilaa ramai dh x suka dia kot...

cik wanie Lovela (CWL) said...

mar> yup ngah sabo

cik wanie Lovela (CWL) said...

safiah ok dear

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik najihah pose2

cik wanie Lovela (CWL) said...

awie ngeh3

cik wanie Lovela (CWL) said...

abg stlker jgn3

cik wanie Lovela (CWL) said...

gadis ok :)

Cik Purple Pinkypuff said...

cp sajes A ngan E.. takde eh E? takpe, potong 58 bahagian, E tuh buat masak kicap.. hahaha

sorfiena said...

dush . haha . kejam nya cik wanie nie :'D
menipu itu sunat -ecececehhh- -jk-

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik purple ngeh3

cik wanie Lovela (CWL) said...

sofie pekara sunat