Aug 3, 2011

MY BLOG SHOP (CWL) (button)

SALAM..


SEKARANG NI RASA MACAM NAK JADI USAHAWAN LAH ....
HOPE..dapat lah support dari kawan-kawan tercinta...


CARA TEMPAHAN..

ADD FACEBOOK CWL
oder: nama,barangan,alamat & no hp


BUTTON MIRA MAYA


price: 3 biji RM 10.
( tidak termasuk postage: postage RM3)



 About BUTTON MM
nie sangat cute size dia sdhana sesuai nak pakai kad mana2 :)
di buat khas oleh mira maya


Button DAISY CWL




button daisy
 price: 2 button RM10  
Spcial price :4 button RM15
(tidak termasuk postage)
 postage : RM3 

Button daisy edisi KHAS

warna boleh dipilih : 1 button RM 7

  About Button daisy
 button ni dikait khas oleh cwl and my sis.
material oleh benang biri2 yg berkualiti and tahan lama ..


BUTTON ROSY


PRICE: 1 RM 7
              2 RM10

(POSTAGE RM3)

colour

BUTTON BUTERFLY


PRICE :  1 BUTTON ALL SIZE RM10.
COLOUR: PINK,GREEN SAHAJA..

About button buterfly
sangat cantik sangat cool bila pakai..
tak de jual kad mana-mana.
cwl kait sendiri :)

tqsm
kalau nak beli pukal contc me :)

3 comments:

Photophobia eyraa ! said...

eeiiiwww kakk !!
smua comel nyeee ! nk beli tpi mcm tk ksmpaian laa . insyaAllah law adek nk bli adk cpt2 inform akk keyy . duii ! gerenti malm tk tido ~

cik wanie Lovela (CWL) said...

tq dear

The Cranberries said...

Hye, awak . yg kat FB boleh buka message tak? Tak blh nak send message . saya nak tempah ni ^^