Aug 12, 2011

nasihat: perempuan janganlah gado sal lelaki #

salam...


maaf lah if cwl dua tiga hari nie stop jln2 komen blog korunk..bukan sombong.dunt wory if korunk folow cwl..and komen i will komen and folow back.bukan sombong..cuma bz...sikit lah..:)

so so so bengap kalau korang gadoh sal lelaki tarik rambut terajang sini sana...and lelaki itew belom tentu akan kahwin dengan korunk..so WHY korunk perlu wat mcm tu?

menjatuh maruah wanita lah seolah2 dia lah the man yang last in the world ..ARghhhhhhhhhhhh!
cinta mati dia tak curang loo..kalau dia curang just lupakan sampah macam tu..k!
kita perempuan bermaruah wei wei.....ko gado teruk2 dia duk isap rokok berasap sambil usha minah lain..sia2 DOWhhh ( key ell jap)..''''

pitam emak tgk video nie~





GIRL PLISZ JANGAN BUAT MACAM NIE...

U LOOK STUPID K! dum..dum k!

P/S: KUMBANG BUKAN SEKOQ.. petik jari ja..meriban nak kad hang aih asal hg jaga maruah hg,jaga tatasusila hang ! (kodiang kedah mai daaahhh)

12 comments:

nonyy said...

Hmmm , macam-2 . Selalu melihat kejadian mcam ney , tp hanya melihat dari jauh . Sbb ad satu kes budak tuu jatuh then kepala dia berdarah . Sape yg dekat gn situ kne bawak pegi balai . Selamat laa jauh dari tempat tuu .

nub said...

ala...gadoh la.gadoh la..


hahahah

AwieKashi said...

ish3..
dah xde keja lain ka depa nie...
mgarut betoi...
ckt2 nak gaduh pasai benda remeh temeh!

cik wanie Lovela (CWL) said...

herm nony haty2 lah laa ni

cik wanie Lovela (CWL) said...

nub > hehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

awie> yup ..

MisS HoNeY said...

memalukan ja..hawa bgadoh sbb adam..yg si adam pnya sonok.siap dok bsorak lagi.plzz hawa.thnk wisely.jgn malukan dri sndri..

cik wanie Lovela (CWL) said...

mis ..:)

Photophobia eyraa ! said...

hapee dahh ?? LELAKII pun nk direbutt ? yang pahala pahala tknak rebut pulakk . aiyaah =='

*baekk kak ! saye tknakk gaduh pasal KUMBANG . bodohnyee kalau gaduhh pasal beliauu kan . HAHA

NK said...

lulz..

budak2 baru mula nak menggatal pun dah macam ni.

kesian, tak ke malu bergaduh pasal lelaki ni akan dibawa cerita sampai ke tua nanti

cik wanie Lovela (CWL) said...

photo > yes i like u

cik wanie Lovela (CWL) said...

nk > setuju