Aug 8, 2011

OMG KORANG PATUT TENGOK ! Photography | 3Kupang Media

SALAM

salam puasa bukan salam melantak okeeee :) 

Harinie bukan nak cakap pasal bazar ramdhan dekat kajang sana tuu ..
mahupon tips tahan lapaq dibulan puasa..
harinie nak cakap gambo yang cun dan habis tercun2 aku tengok! aihh...
meletop lah servis dia bukan aku nak mengipas atau melibas ! 
tapi aku cakap betui punya bulan puasa tak da r chek nak nipu hangpa semua ...! habes keluaq bahasa kodiang kedaah cheek...chek nak becerita pasal 3Kupang Media.. apa kah itu duit kah?

p/s : CWL nak ucap thanks to abg ein sbb bg kpcyaan kd cwl wrote pasal 3kupang media :)

ABOUT 

Sejarah penubuhan 3kupang media nie lah 3 sahabat yg bernama ein ,aiman dan anas .mereka bertiga tak cukup duit nak beli ice cream mesia.. hal ini kerana ice cream mesia ketika itu berharga 3kupang.lantas mereka bergabung duit dan terhasilnya 3 kupang media...cerita plg tak lawak aku reka..
tak delah cwl tipu je~ kalu brader2 tu baca habis dia cekit2 aku!

(cerita sebenar)

3Kupang Media ialah satu group yang terdiri dari 3 orang anak muda yang hensem yang kacak  yang bergaya yang gagah lagi perkasa dan bekas anggota news boy..terdiri daripada
(Salihin Haji Ismail,Aiman Hakim,Anas 'Ceym' Firdaus). 
Mereka menawarkan pelbagai tawaran dalam bidang photografi, videografi mahupun web design. Untuk photografi terutamanya, 3Kupang Media menawarkan khidmat Wedding Photography, potraiture, group potraiture, convo potraiture dan pelbagai lagi dengan kadar yang berpatutan serta kualiti yang maksimum...BACA TU KUALITY YANG MENJILAT MATA~

SILA LIKE 
(suppotlah owe melayu kita cepat2 like)


pakwe i matlutfi pon like..<3 kantoi curang~

saya ingin bercakap tentang gambar yg berkualititas ini...
kawan saya yg kebanyakkan dari mesia & indonesian ayuh terjah dong ! yg dari country len terjah juga naa..
jum layan kualitinya~

AWEK CUN

photoshoot bagi blogger yang ingin di shoot  korunk boleh terjah 3kupang media...
3 kupang ye bukan 2kupang kalu korang taip 2kupang sampai esok hari pon tak jumpa hehe..

    ni kak bihan kesayangan daku...tak sangka di salah sorang tenaga keja kad situ ...
sebagai tukang makeup retis2 dan memberi sentuhan magic kad muka retis2.. :)

kak bihan nie bukan blogger dia model yg telanted 4 me.













 yang ni kak peah  cuba tgk muka dia macam heliza helmi kan.?
sentuhan : 3kupang Media

PEMANDANGAN YANG CUN


 seriusly baru aku tawu klcc tu cun di waktu malam ~hehhee...
nice lah gambo2 diaowg aku terasa mcm terbuai terlena melayan gambar2 brader2 nie :)



GAMBA KAWEN YANG CUN



 aucak...aucak....(dialog tambahan cwl) suka hati mentimun kau ja cwl!

saya nak bagi tahu jika saya nak pra wediing photoshoot mahupun weding shoot saya nak jemput
I
I
V



 GAMBAR ANAK YANG CUN eh silap..YANG COMEL!

  tetibe terasa ....macam nak ada anak pula...ngeh3...
sekrang ini lah waktunya menunjukkan kecomelan anak2 anda...nanti dia besar dah famous ..ada juga koleksi gambar dia comel2 dgn 3Kupang Media.. 


 acct banyak lagi gamba-gambar yang menarik dari  3Kupang Media
korang boleh klik sendiri link cwl bagi and chek it out.diaowg juga ada perkhidmatan Photography, Videography, Designing!  


lepas ni jangan ada yang tanya cwl..soalan2 cemgini..

cwl mana ye? owg pandai shoot gamba...
cwl nak amek gamba kahwen kad mana ye?
cwl..cwl...i nak amek pra weding ada sugestion..

lama2 muntah cwl hgpa nie batai posa dia...korang klik this link 3Kupang Media.
brader2 nie akan jawab soalan korunk :)




credit to:

THE BRADER2 ENSYEM..

Mereka ini adalah brader-brader yg cool yang menentang kejahatan demi keamanan dunia mereka lah pelapis power rangers..(t.i.p.u )

tak delah depalah team 3kupang boleh klik kalau nak tau lebih lanjut :)

(photography)

(videography)

                                                                               
                                      Anas 'Ceym' Firdaus

(web design)


BY: CIK WANIE LOVELA A.K.A (CWL)

11 comments:

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Pic sume menarik..
:D

cik wanie Lovela (CWL) said...

emma yup semua cun pic depa

Anonymous said...

mcm mana nak cont depa?

cik wanie Lovela (CWL) said...

klik nama sbb dahlinkkan

Anonymous said...

kalu utk weding berapa dia chge?

cik wanie Lovela (CWL) said...

tak pasti la.cuba klik link saya bagi tu :)

Anonymous said...

tq sis

cik wanie Lovela (CWL) said...

wc :)

Sha Purple said...

Setuju..depa amik gambaq semua lawa2.. =)

cik wanie Lovela (CWL) said...

purple > yup terbaik servis diaowg

cantekk said...

perghh pjg amat entry ni..
betol2 ni ;) hehe