Aug 13, 2011

penah tak korang tengok drama rasa jiwa sakit? | tahajjud cinta and 6 month

salam




peeps like to watch movies, drama and other ..also am isometimes the story makes me feel sick soul ... to see ... haha .. do not know why .. I feel like nak masuk dalam tv and  became  extras that resolve the conflict in drama haha..kalu mcm tu cepat lah E.N.D kELUAR eh ...:P! i love rojak <3




TAHAJJUD CINTA





mmg cwl ni sukarlah sekali menerima cerita melayu..bukan mean tak menerima langsung means payah nak folow sesuatu cerita melayu.if betul2 best mmg sanggup bersengkang mata nak tengok lah.even cerita NUR KASIH  pengakuan jujurlah cwl tak boleh ikud entah kenapa rasa cerita tu tak best pon tak paham kena ramai suka..just my opnion lah yg suka tu bagus lah hehe..tapi cite TAHAJJUD cinta mmg bawa feel betul lah tengok rasa geram je semalam~


tahniah erma fatimah cite nie mmg menjadilah..dan watak yang paling bangkit adalah watak eman manan mmg tusuk2 jiwa aku semalam!


seriusly aku geram kad eman manan semalam sory pakci ante geram watak je hehe..lagi sorang had watak humairah aku circle tu isk geram la!


the moral aku rasa nak masuk tv semalam rasa nak bawa fauziah gause eh mcm nie eh eja nama dia..nak bawa dia lari kud citra ( fazura) heheh~
but entah cmna aku boleh mimpi semalam aku jadi bini eman manan mb terlalu marah sehingga ketidoq wuhuhu!


next korea weiiii''
   SIX MONTH 


sape yg dah tengok? aku dah tengok dan semalam aku tido pukul 4 pagi semata-mata nak tamatkan cite nie haha..kuasa CD drama korea hamek kau mata panda!
drama nie mmg sedih teriak-teriak aku tengok ..mmg hero tu tak ensem aku ngaku hero korea yg betul tak ensem diaowg ambil tapi watak yang dia bawa mmg berkesan! berjaya wat hati kering cam aku teriak2~

tapi baru aku orang korea tak semua cun..mmg aku teruja tgk perempaun tu mmg dia lawa tapi baru aku tau dia bedah plastik ...


after sugery dia menawan~


ok daaaaaaaa!

p/s: yg komen folow i will folow and komen u back..bz sikit jgn marah eh!

14 comments:

MisS HoNeY said...

suka tahajjud cinta..terrrbaik wok :)

zareliqa afiqa said...

Selalu rasa mcm tuh jugak..hihi,kdg2 ckp sorang2 dpn tv.Mcm orang yg kat dlm tv tuh dgr pulak~ngeee :D

cik wanie Lovela (CWL) said...

mis honey yeah!

cik wanie Lovela (CWL) said...

zareliqa> me too

H.J said...

baru sempat tengok sekali je drama ni..ahaha

cik wanie Lovela (CWL) said...

ya ke hj hehe

cikji said...

tahajud cinta mmg bestttt !!

scha al ahmad said...

xsuka nur kasih jugak! :)

Cik Rose Cute said...

Tahujjud Cinta...kisahnya banyak tauladan sebabnya ustaz tue...sebenarnya gatal hihihi

Chocolate said...

slm kak!

need your help
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/08/giveaway-headscarf-and-duit-raya.html
klik situ
kt entri first tu cri perkataan klik SINI1 tu je kene wat


klo akk nk join pun dialu2 kn!

cik wanie Lovela (CWL) said...

cikji betul3

cik wanie Lovela (CWL) said...

scha hehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik rose betul

cik wanie Lovela (CWL) said...

choco ok yunk