Aug 17, 2011

perasaan bloger kecik ,so am I!

salam



mb entry cam terhape2..bukan menunjukkan apa-apa pon...cuma adakah korang berblog 
sbb nak famous?
sbb duit?
sbb kawan?
sbb suke-suke?
jawapan tu ada kad tangan korang ler kan~

even kadang aku terasa kecil hati sikit lah dengar bloger-bloger yang dah maju means bila folower dia dah meriban dia dah lupa siapa dia dulu siapakah masa-masa lalu dia sebelom femes..dulu bukan maen dia ajak2 kita folow dia ajak2 kita komen blog dia sambil wat adengan balas2 komen..now dah femes herm hareeeeeeem... takde singgah dah!
but aku puji gak blogger mcm yuyu zulaikha and nurulbadiah lai still ada masa blog sorang2 mai komen even diaowg sgt2 busy kan...tp ada juga blogger otai mcm cik epal even dia xkomen blog aku tapi aku stil nampak bayang dia p komen blog orang lain.mb ada bloger yg aku terlepas pandang aku mintak maaf lah.

apa yang dimaksudkan ialah....

  • sakan mengajak kita folow dia


dulu bukan mai ajak..i folow u ..u folow me...now statment ''sya tak nak folow blog yang saya takut saya tak baca''????  hermmm...cwl tak nak metioned siapkah dia...sbb nanti mcm mengaibkan ke apa ke kan..ye la dulu2 baca entry dia bukan main marah ckp folow u and folow me penting nowww???
kacang mmg suka lupakan kulit kan? :P

( my opnion biar folower sikit tapi reader meriban)

  • adengan komen mengomen
tak baik jugalah kan buruk sangka mb dia tak mai komen blog kite @ membalas komen-komen kita mb dia terlampau bz kud atau sibuk sangat-sangat.but stil juga lah aku tengok blogger  yg nama besar-besar nie still juga cari  masa menjawab komen-komen tu..tp .stil nmpk lah usaha setengah bloger2 femes nie tak lupa still balas stil amek masa meronda blog org lain.mmg cwl rasa dia mmg layak lah kalu folower dia meriban kan.
but ada yang dulu bukan maen komen me komen i..now hermm hampeh no komen2 if i wat entry about u baru u mai komen2 rite? huhuhu~

  • perasan dah bagus sangat...a.k.a sombong tak bertempat
entahlah bukan niat nak ckp ape-apekan ..kdg2 perasan jugalah dia wat dia dah bagus sangat.penah cwl tanya soalan nak smbg lah konon.send msj kad fb dia mmg cwl tak add dia.cwl cuma kata ermm  ''hey sis tak dapat add sis cwl adore dgn sis'' .tawu dia jawab apa? '' baguslah'' 
ok fine fine..dia dah femes dan cwl tak nak folow org sombong mcm tu k.say bye to her~

tak semua bloger top femes mcm tu.cuma belajar lah menghargai org yang support awak selama ni.pesanan ni juga utk cwl.supaya tak lupa diri.takut lah kena virus mcm tu.kena be ware lah.maaf lah kalau yang terasa jangan hentam cwl pulakan..cuma juz luahan isi hati ja...emmmm

p/s: apa pendapat korang pulak?

8 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

uhukkkkkkkkkkkkkk! tersedak yuyu.. macam ada orang sebut nama yuyu ja... haishhh~

cik wanie Lovela (CWL) said...

hehe see bukti yuyu zulaikha mmg xsombong hehehe!

AwieKashi said...

Hehehe..."hargai orang yg support"...
makan dlm spa y terasa tuh..awesome!

Nurulbadiah Lai said...

akak ade?hahhah
dik..
kdg2 psl masa ni susah nk ckp..ade org die mmg betul2 sombong xnak baca blog org..ade org yg mmg xde masa mcm kak nurul nih..hehhee...

btw..mcmne ngn prob aritu?
dah setel lom?

cik wanie Lovela (CWL) said...

awei yup

cik wanie Lovela (CWL) said...

nurul> akak peguam yg berjaya hehe muah

Abang Stalker said...

sy x femes,x top,x blogging krn duit,x best,tp sy kacak.hahaha

cik wanie Lovela (CWL) said...

hehe