Aug 20, 2011

R.I.P

SALAM...


cwl agak kurang aktif dengan blog rasanya skunk..cwl nak take time berehat dalam 2 3 hari....

sebabnya terasa kecewa dengan segelintir kawan-kawan yang mempergunakan cwl tapi tak mengharagai langsung....bukannya niat cwl ungkit apa yang cwl tolong dia.cuma cwl terkilan je...dlu bukan main hari-hari contc mintak tlg dia sampai cakap kawan sampai mati..acct cwl takkisah pon cuma cwl nak dihargai ja..now dia dah sucess cwl seronok hapy but yg sedih dia dah tak contc cwl and  langsung buat tak kenal cwl..tak pelah tak kisahpon.cuma rasa ada juga org tak kenang budi..ok lah malas ckp panjang-panjang bye~

p/s: mb kawan hanya kawan~


10 comments:

Mizz Atie Zieya Shukri said...

kwn senang mmg kita senang cari..
kawan susa tu la yg kita susa nk cari ye...
this is life

butterflyana said...

Semua orang nak dihargai tapi tak semua tahu menghargai..kan?

shida said...

hu3..
kawan mkn kwn mmg ada..
sabar je lah cik wani...
ramai lagi kekawan disekeliling...
shida pon kadang2 rasa apa yg cik wanie rasa..juz try jauhkan diri dari dorg skit2..huk3...daripada disakiti baik menyendiri

Anonymous said...

aku penah rasa mcm ni dan yg worst tu kwn yg pling aku syg sekali.skg aku sedar ape2 pun kita kena besederhana bila berkawan.ape2 pun family jugak terbaik :) sabar oke.

Abang Stalker said...

kwn mcm tu mmg senang nk cari.kdg2 bkn kwn je..bf/gf pun blh jd cmni.

cik wanie Lovela (CWL) said...

miz :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

btfly :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

shida :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

anon :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

abg stalker :)