Aug 26, 2011

sejak bila CHEEEK rabun?

salam

hari nie aku nak cakap sal rabun...acct aku rabun sejak form 2.ok mcm mana aku bley rabun?

  • first b4 pakai spect aku suka and teringin naka pkai spect selalu aku mintak spect kawan nak belasah pinjamkan..ele korang pun mesti penah try2 spect membe kan? ngaku je la...
  • sbnarnya bagi mata yg normal jgn lah pinjam2 spect membe yg ada power dia akan merosakkan mata.kalau teringin sgt beli spect rm5.00 kad pasar malam tu haa..pakai sampai rabun hehehe~ bila dah rabun nyesal tak sudaaaaaaaaa~

  • second aku suka tengok tv dekat2 sampai kepala nak masuk dalam tv hahhaa...itulah pgai cwl.

  • third aku tak suka makan carrot..


bila dah ada spect..

spect mata pertama aku xde bingkai..dsbbkan gadis lasak mcm aku demikian patah lah spect itu..
second spect half aku pakai smp form6.tapi dah hbis f6 aku campak ..esok lusa masuk u buat barulah buat tu lah niat aku,..
third spect full...mcm skg nie hehe..

teringin pakai lens

seumur hidup aku tak penah pakai lens sbb takut...tapi teringin :P


ok sory aku tak comel tak lawa tapi aku baik hati puji diri :P


p/s : lawa dak spect nie ngn aku?:P

4 comments:

cik ziqa said...

comel spect tuh :)

ziqa rabun since darjah 4, now da 20. lama kan? and power makin bertambah..dr 100++ and now 370...
awal sem arituh, baru beli spect baru... :) try laa pakai lens.

#selamat hari raya !

cik wanie Lovela (CWL) said...

^^ camat ary raya

Mizz Atie Zieya Shukri said...

pakai lens senang je....haha...
setgh jam sblh mata..ok x?
hahah

cik wanie Lovela (CWL) said...

hehe rosak mata cepat dak?