Aug 19, 2011

siasat dulu sebelom cakap!

salam..

mood update entry air liur meleleh memikirkan nasi ayam yang heaven tu arghhhhhhhhh~

 dan aku keteliuran teringat soup kad piza hut even bukan heaven sgt ntah ler mood puasa kud smua nmpk sedap je..even air hujan ..OPSS!


kadang-kadang rasa cam sakit hati bile someone yang tibe2 atack kita mcm betul-betul kita nak merampas hak dia?...mmg patut semua orang mempunyai feel tapi pada-pada sebelum cakap.i means kad sini sebelum atackk atau nak kick sapa-sapa siasat dulu kan.sbb without siasat kdg2 make someone feel hurt okiey!

saya dapat mesej nie dari Fasibuk








tak nak balas..if saya nak amek dah lama dah bekurun abad saya amek k...

sbnarnya cwl pon tak tau siapa pakwa dia.pon.entah mana-mana lelaki ja tuh...so pada yg rasa awek kuat serang hendap nie tlg kawal lah sikitkan.tak syook bila org pandang buruk kad kita kan.

malas nak cakap pekara yang menjejaskan jiwa...baik aku tengok gambar makanan kad pakci google banyak2 weee!

sodapnya!

p/s: hapy abg stalker dah berblog kembali..muahhaha!

10 comments:

RaraPuing said...

chill la dear biasa la orang kan tau dengki jer :))

wah sedap tu nasi ayam tu alaaahai pahal lambat sgt nak bbuka nih teeehee:PP


Kalau sudi meh jalan2 blog rara<3
http://puingcinta.blogspot.com/
TQVM

cik wanie Lovela (CWL) said...

ok dear

Abang Stalker said...

gulp..ble la bole mkn ayam ni..T_T pantang x abes lg x bole mkn.


eh,awek abg kot yg serang wanie?haha.abg kn byk awek. :P

Photophobia eyraa ! said...

err . dea baik sgt eh kak ? haihh ==' manusia manusia . akk sabarr je tauu ^_^

nurayunni said...

aik..bhye jgk!

Dalin said...

Woaa.. dasatnya kena serangg.. perghh.. memacam lah..

betul3.. lega abang stalker dah berblogging semule..

cik wanie Lovela (CWL) said...

abg hehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

photto :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

nur :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

dalin :)