Aug 11, 2011

tutorial shawl ala sempoi poi...

salam..

kecapektan wat video yang tak best nie selamat menonton..credit tu kak nabihan the cuties!


muke ni nak joined video matlutfi utk kemdkaan boleh tak?

video ini ternampak kecacatannya sila abaikan...
sory mintak maaf kalau video nie tak de kualitinya atau orang tu pon tak cun maaf lah..harap diabaikan juga..
yang penting input yg cwl nk smp kan..yg dikongsikan itu wuhuhu~


kak bihan nie mmg cun lah aku tak nafikan itu..ini baru model bergaya bukan cam kad atas tu hehe...abaikan ats tadi k!


kak nabihan dia pakai shwl yang dah siap aksesory.up2 u lah.
boleh add kad bihan kalu nak beli shawl dgn dia :)



selamat mencuba!

9 comments:

Cik Tasya merapu said...

pndek la tdung , x boleyh la ttp dada.hurmmm

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik tasya> boleh saja kalau awak tarik elok2..sbb sis nak tunjuk lam webcam susah loo..

Adam K. said...

haha comel, nk pakai tudung jgak lah. hihi

cik wanie Lovela (CWL) said...

adam silakan hehe

Cik Suheela said...

heee somelll :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik suheela maceh awk pon cute

ain syafain said...

kak nabihan tu ada blog or blogshop ke? nak link dia hehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

ada klik nama dia.kak atas tu

wanja said...

cntik.. nk cuba la..