Aug 1, 2011

ubat jerawat

salam

di sebabkan banyak sangat nak oder 
wani tolong beli kan..


 tapi wani  nak semua try guna trial pack RM30 ( tidak termasuk postage)

-kenapa wani nak korang guna trial pack ?

-murah kalau yg besar dekat RM200 lebih..(mahal)
-nak tgk sesuai or tak dengan kulit korang :)

cara-caranya

  1. add cik wanie lovela II ( kalau fb lagi satu wani tak layan sbb terlalu full)
  2. oder : bagi nama,alamat ,no thp 
  3. inform jenis jerawat besar ke kecil & kulit berminyak atau tak penting untuk wani bantu korang!
  4. dah bank in baru dapat barang
  5. wani tunggu sekali gus means oder hari ni minggu depan dapat..
  6. bole rujuk link ni wani cite kisah benar

ok itu je...ni semua pertanyaan korang :)


3 comments:

Abang Stalker said...

dia da jd supplier la..hehe :D


bsr pahala ni tlg org. ;)

cik wanie Lovela (CWL) said...

tak delah nak tolong.susah sgt hhee

cik wanie Lovela (CWL) said...

tak delah nak tolong.susah sgt hhee