Sep 19, 2011

AMBIL YG JERNIH BUANG YG KERUH

SALAM...







ACCT...bila pikir2 balik...aku nie seorang yg agak cepat kesian kpd seseorg even dia telah membuat jahat or salah kad aku.aku ttp akn maaf diowg..kdg2 sampai org2 yang mengenali aku akan cakap aku nie seorang yg lembut hati.thanx puji hehe...di sini aku rasa selepas tanya pendapat2 oleh bloger2 diaowg suruh aku delete cuz jgn biar ada sejarah hitam  ada kad blog kita nie pesanan bloger2 otai yg telah byk makan asam garam .ok sis and bro.diaowg kata dah bersihkan nama delete and lupakan saja hal ini.be profesional!

pesanan blogger otai secret: tak pa tak salah pertahankan diri ,but now baik delete dear cuz ur name tgah up mana tau u wil be famous someday ( itu xmungkin kata hati ku ),so mb this entry will rosak nama yu.juz lupakan u chantik .petik jari ja ramai nak..pas tu baik, lemah lembut mb u will got someone better and lebih menghargai yu ( bro nie puji aku lebih2).skg pun yu nmpk diowg cmne...lupakan apa je mereka nak buat .jgn lyn if lyn mmg menjadi cuz bro dah tgk cara penulisan dia.dia style nak menang 4get and start new life..

tq bro..patut lah bro sgt famous hahahah....

so entry yg bertajuk Bila abu memfitnah meah :) telah di delete pada tarikh 20.11.2011 :)
 ( apa yg berlaku aku tak akan sesekali pandang belakang lagi)

Muga2 hari nie dan esok adalah hari yg cerah utk cwl dan korang semua...
kepda yg menyaport blog cikwanielovela .blogspot.com. saya mengucap ribuan terimakasih even saya ni hanya bloger baru tapi sokongan korang buat saya sangat2 teharu...

sekali lagi saya meminta maaf seiklas hati saya kepada semua bloger dan rakan2 yg saya telah melukakan hati....anda .maafkan saya.saya tidak berniat  utk melukakan hati anda ...wah ayat dramatis...:)

p/s: mulakan hidup baru dengan senyuman :)


i wanna to say i love u Nurulbadiah Lai..i love u sis.byk support aku..

8 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

ternyata bro tu bkn la abg sbb abg x on blog dan x sempat bc entri wanie tu. :) xpe la..apa2 pun dgr nasihat org tu.jgn diingatkn lg.bak kata pepatah brg yg lps jgn dikenang.sprti berak jgk.da berak,jgn jengah2 mangkuk tandas. :P

Nurulbadiah Lai said...

i love u syg

cik wanie Lovela (CWL) said...

@abg stalker kembali blog hehhe..

cik wanie Lovela (CWL) said...

kak nurul i love u more

C I K . F Y Z A said...

huhu.. camtu la.. take care dear ;)

cik wanie Lovela (CWL) said...

:)

MisS HoNeY said...

bagus2..today ur new life begins. :))

i miss u 2

cik wanie Lovela (CWL) said...

ok syg