Sep 24, 2011

HANA FAUZAN MINTAK MAAF KAD SEMUA BLOGGER

salam...

hana fauzan nak stop bloging kalau nak tau kena baca sampai habis...



blogger hana fauzan @http://strawberrychocolatelicious.blogspot.com/..kenal kan?
sapa tak kenal dengan tutorial dan entry beliau...
dan cwl juga mengossipkan beliau dengan mas ahmad safwan ...mmg suka haty kau ja cwl.tak delah dua2 nie adik-adik kesayangan aku...pui3 bajet jap haha...

tiba-tiba adik aku si HANA FAUZAN..pagi2 buta fasibuk dia mintak maaf...aish pe masalah dia...apakah dosa-dosa yg beliau dah buat? tangan keperut (sbnaqnya lapaq) mata juling 2minit(sbnarnya lama mengadap lapy)...
no lah dia mintak maaf sbb dia nak stop bloging.haaa hana fauzan nak stop bloging??? kad mana lg kami nak cari tutor yg senang paham dan blog yg best? di mana-dimana? tu persoalan yg bermain difikiran anda kan..saya mengerti.itulah dilema saya juga....sabo2 semua...hana ni nie mmg sweet dan baik sbb tuh dia mintak maaf kad semua..menjaga perasaan semua pihak.teharu aku...
sedih kan dia nak stop..ye la blog dia best.waktu2 senja cwl selalu lepak kad blog dia sambil cekodoh dan teh panas ...hahha..

tak pe apa hana buat kita orang selalu suport anda ok sayang.apa yg anda buat itu lah yg terbaik untuk semua :)

dia nak stop adalah alasan-alasan dia sendiri tapi rahsia...

kalau korang tak nak hana fauzan stop sila hantar email ke hanajanganstopbloging.com (email ni tak wujud pun tipu ja .spa suruh pcya)
jangan lah sedih beliau berkata...

 hahahaha. sama-sama. takde jodo haa dlm bidang blogging. InsyaAllah, kalau ada jodo, hana buat comeback. haha . hana nak pass blog kat sorg blogger *RAHSIA nii :)) Cik Wanie 
 kita quit tapi kita ada kat balik tabir blog fakulti kelabdebest.blogspot.com hee. tau tak tau kena tunggu la :P


puas hati hati hangpa dengan jawapan hana fauzan?

nak wat entry lebih-lebih korang kena tanya tuan punya badan ler..

KLIK SINI --->HANA FAUZAN
jangan terkejut kalu lepas ni si hana tak bloging dah tp VLOGING....

p/s: any request video from me? mood rajen nak wat nih.. ;)

4 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

rajin bebenau nk bt video la bdk ni.wawawaa ;))hanafauzan ek.cm knl je.

shazmir said...

terbaik....

cun awk cun..!!
xyz4mir.blogspot.com/

cik wanie Lovela (CWL) said...

abg stalker hehhe

cik wanie Lovela (CWL) said...

sha> :)