Sep 5, 2011

lupakanlah ex anda sbgmana dia lupakan anda :)

salam...




: ~ Berterima kasihlah pada orang yang telah...

☑ MELUKAI HATI mu kerana dia telah membuat HATIMU KUAT..

.
☑ MEMBOHONGI mu kerana dia membuat HIDUP mu semakin BIJAKSANA...


☑ MEMBENCI mu kerana dia yang MENGASAH KETEGARAN mu...


☑ Dan MENYAYANGI mu kerana itulah ANUGERAH TERINDAH dalam hidupmu...♥




kawan2 aku selalu cakap now dia tengah hapy makan sampai kenyang ko duk sedih tak makan semua...
ada juga orang cakap aku still muda MASIH CANTIk alamak perasan sudah...
dokter hensem cakap hehe: puasa dah habis laaa

serius aku akan lupa dia mcm mana dia lupakan aku.tapi hanya masa menentukan semua nie...

doakan aku dapat sambung degree asap :)




13 comments:

JEira Sudarmuji said...

tak apa lah sys..allah kan ada..:)

e4ezzati said...

be strong :)
pernah merasainya sebelum nii

The Crows said...

sabar ek CWL.. LC tau CWL boleh lupakan dia.. cuma masa je menentukan.. LC pun pernah kecewa tapi life must goes on kan. Bzz kan diri dengan mengadap Ilahi & luankan masa dengan family.. insyaAllah tak rasa kesunyian :) Allah jadikan manusia berpasangan. Don't Worry ok.. Mungkin ada yang lebih baik.

http://ladyifa.blogspot.com

delarocha said...

selamat melupakan

cik najihah said...

kalau die bole lupekan kite kenape kite x bole kan..

cik wanie Lovela (CWL) said...

jiera :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

e4 :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

the crow :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

deca :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

najihah ^^

zareliqa afiqa said...

saba yer..pnh rasa mcm ni jugak.
seriously,mmg tak boleh lupakan dia terus tp masa boleh buat kita lupakan sikit2. :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

za betul2

nadya said...

sabar ok..! kita pon penah merasa dan baru aja pts..sebulan sebelum posa...
apa2 pon..
kna kuat..:))
jgn dok sorang2!!