Sep 18, 2011

memohon seribu kemaafan to all..




salam..

meminta maaf tak bermakna kite yang salah..

dan memaafkan tak bermakna kita melupakan...

dont forget that..





hai, hai.........


pelik juga ada yg terasa dgn entry fitnah tu...lantaklah dia lah..juz ignore,,got many reason y did this entry..mb someone akan cakap cwl ni takut lah tu..cwl rasa bersalah lah tu...nope lah i think my blog is not to hentam and bla bla.bla...saya manusia biasa tak terlepas dari dosa dosa manusia....but kdg2 sometimes tak salah kita nak pertahan kan diri kita cuz kdg2 stgah pihak tu dah melampau...cuz kita msg2 ada hak utk pthankan diri.if dia kata tak tuju kad kita pun..kita bukan bodo sgt xphm dia tuju kad sapa..now terbukti she or him metioned my name rite? dan kita juga manusia..hati manusia mudah terasa.mb bg dia lantak? tp benda tu melibatkan maruah adakah ia dikira lantak? even kesal wlpon benda tu  xbetul rite?? so i think bila kita pertahankan diri ada mengambil advantge dengan menjadi soal pertahankan maruah kita sbg point atau fakta belit utknya. meraih kpcyaan org lain.mcm org ckp ta pelu melatah jika anda benar..mb i think she or him might be rasa takut sbb tu wat mcm nie.never mine lah tak kisah dah..cuz seriusly aku xnk ada hbgn dia.if dia nak burukkan sila kan...thank you very much give me pahala free hehhee...kiding.what eva orang buat dekat awak percya pda karma.jgn takut jika anda di pihak yg benar.

my friends said: tak abis2 budak tu eh...terbukti dia salah that yg dia mengelabah sampai 3 entry kud..and u just 1 entry so peep boleh nilai dia protect diri dia mcm kelam..and abg dia kononnya kenal awak wani.thape2 if kenal dia xkan burukan awak kud..emm saba jalah .jgn lyn kerenah mereka ini.k dar!

so saya pk yup betul juga juz ignore...if she and his brother yg konon knoe me??
 emm funy..hermm..kesian...if they two nak wat 4 entry pon nevermine lah  :)..
 u make me popular ..
but i understand if u want to protect u brother.if saya ada abg pun mb i will do like she do.sbb kita tak tau hal yg sebenar2nya kan ..so aku xnak judge dia n xnk hukum dia.as a profesional..aku mintak maaf kad dia cuz ada termentioned nama dia.nasihat aku dont even even sibuk ke kencah org lain lg.make u self straigh first and bru strghtkan org lain ...

so disini jg saya memohon banyak2 mintak maaf  kpd smua,selama saya berbloger,berfasibuk or anything else...yg melibat perasaan korang dan menyakitkan aty korang secara sedar atau tidak sedar atau scra lgsung atau tidak langsung... dgn merendah diri sy mengaku segala kesilpan sy..harap permohonan maaf nie jangan pending2 aprove ja k ^^..

what eva u want to said ..korang dah besar and boleh nilai sendiri... smile always!...


p/s: aku tawu korang sokong aku.tapi sory aku xaprove komen buruk2 tentang abu n jenab.cuz aku still menghormati mereka ...dan fans2 yg sokong aku.jangan serang blog ini . okie! lupakan sengketa ini k uolss thanks!


12 comments:

Anonymous said...

aifa: akak ni baik gila kalu aifa herm jgn hrpnk p mintakmaaf org yg dah calarkan nama sis!!!

cik wanie Lovela (CWL) said...

meminta maff tak bererti kita salah :)

solihynramly said...

maaf maaf maaf

Anonymous said...

yq qilah : akak burukkan ja nama depa mcm depa wat kad akak.baje bagus ja...jahat gila..kalau adik r...dah maki maki,...akak nie tabah sgt!
cmna nak wat blog eh?

cik wanie Lovela (CWL) said...

soli : hehhehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

anon> mcm mana pon owg wat kita tak salah kita memaafkan :)

Anonymous said...

even dia start dulu?

cik wanie Lovela (CWL) said...

yup anggaplah kita yang mula :)

Anonymous said...

hidup cwl...jangan layan minal sewel tu

cik wanie Lovela (CWL) said...

tak layan pon :)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

ikat mati,tanam jauh dr hati. :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

ok abg ku syg