Sep 22, 2011

nama awek Mas Ahmad Safwan adalah " imas" ...

hai salam semua 
thanx datang keruangan gossip hehe...

hari nie nak cite sal bloger retiss kita Mas ahmad safwan a.k.a imas.imas nie bukan awek mas nie  imas nie nama baru atau branding baru oleh mas ahmad safwan.bila tanya i tu apa?

i = ingat..suruh awek ingat dia selalu?
i = itik takkan mas itik?
i = i pad? mb...

no lah. i mas means = saya mas.full stop...( ala cam nama glamer kaulah cwl :p)

who mas ahmad safwan? mcm ayat who that pokemon je...

 dari kecik sampai besar comel tu tak berubah gaya posing dengan beg sandar pon tak ubah itulah 
mas ahmad safwan jejaka jambu...tapi mengayat awek FAILED.

mcm mana cwl kenal mas?

Dah 20 tahun aku kenal mas nie.hehe tak de r  t.i.p.u..cwl kenal mas sejak mas start bloging masa tu sebut nama mas pun org tak kenal..skg sebut  mas ahmad safwan menjerit-jerit gadis di luar sana hehhee....masa tu sama-sama jadi admin.GOD..mmg cwl mengaku cwl penah hentam and maki dia sebab cwl rasa dulu dia sombong ! belagak !..cwl mengaku tu.tapi itu dulu sekarang nie mas nie dah lain dia dah matang dia dah matured biasa lah telah betukar menjadi lelaki yang penuh kelembutan dan ayat manis beliau.
bukan GAY k.lembut dari percakapan dan tingkah laku.bagus bagus yang inilah yang kita nak kan..
bla kaww cwl suka hati kata retiss kami...:P



paham tak??? tak paham lantak kau.....malas nak ujar lebih2...cuz banyak sgt entry sal nie..


MAS TAHAN MAKI..

 mamat nie agak lah mmg tahan maki.bila aku tanya dia on the fone tak takut kena hentam?
 dia cakap dia dah biasa ia ibarat makanan harian beliau ujarnya lagi...
biasalahkan lumrah blogger kalau tak kena hentam cmna dia nak 
grow up...hentam mengajar erti kematangan kata beliau"...
serius masa cwl tak kenal dia pon jugde dia macam tu lumrah manusia lah..
tak kenal maka tak cinta..haha..
so kepada para blogger yang suka menghentam stop do this .cause sia-sia ja :)

MAS dan scandal

miahahahaha....mas mmg banyak scandal dah retiss..aku juga scandal beliau ..sejak kapan kau banyak berbohong cwl.....f.i.ne T_T

mas pesan jangan wat gosip melampau2 sangat..OK BOS!

nely dengan mas semua tawu kud...

NELY & MAS

nelly is my luvly sister mas also my luvly brother kalu nak melanjutkan hubungan aku restu je.....

atau korang suka ini?

HANA & MAS
si hana blogger top yang tak lekanG dgn tutornya sapa xkenal..
nampak sweet ayu ..awek single nie..dgn mas pun okie juga..opps!


suka mas bersama  nely
or

undian ditangan anda sila hantar on mas nely @ on hana mas ke 8888...then ko kena sepak cwl.


GOD..kalu masa,nely and hana tawu aku wat gosip and gabung gamba dioawg camni mati gue,,,
ia sekadar gosip..tak da kena mngena antara hidup dan mati..if ada jodoh okie jugakan...


hehhehe..bai~

p/s: sekarang nie tengah layan cerpen MAS...serius best baca lah..KLIK INI ..
( serius cwl tak lepas baca cerpen nie nak tawu je apa jadi..nak ada psmaan mb sikit...)

10 comments:

pRiNCe said...

hahaha....members gathering...nice entry..salam perkenalan..^_^

Mas Ahmad Safwan said...

wahahahah ,
diriku menjadi mangsa teraniaya lagi ~

cik wanie Lovela (CWL) said...

princw...salam kenal juga

cik wanie Lovela (CWL) said...

mas> bila lagi nak hentam kaw..haha

hannafauzann said...

omaigodddddddddddd XD

cik wanie Lovela (CWL) said...

hanna ..hehe lalala...

♥ norlida ramli ♥ said...

hehe..suke mas dgn nelly =)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

femes ames la pasni..lalala

cik wanie Lovela (CWL) said...

norlida...:)

cik wanie Lovela (CWL) said...

abg> lg femes