Sep 10, 2011

raya cik wanie lovela single wit kawan2 #

salam...

ada sapa2 rindu aku tak..sory dah kurang aktif blog..kurang menulis ..malas tahap bobo boy nie..
maklum la hidup bujang hehhe...bla bla..kau merepek cwl..sumpah tak lawak  lagsung..cwl

raya nie tema aku tahun nie baju kitar semula lantak lah janji aku bahagia..kan..ada aku kesah..recyle kan bagus betul tak? pmbzran itu amlan syeton....hehe..sheton not cool k!

aku tak edit malas edit..semua gamba2 itu ada lah kaler asal serta wajah asal yg penuh kebenaran haha...

xpelah korang layan pic raya aku..yg buject habis nie.bsama kawan2. yg family punya next episode laa...bye.,.



 diaowg datang rumah aku buat mcm rumah sendiri..hehehe..
rumah aku smgt medeka siap ada bendera mesia..hehe...
slpas tamat  mereka ini menjahanamkan rumah aku...baru kitaowg begerak ke rumah len..

 ane mira wani 3D ..kiri dan kanan availble tengah tu taken..


serius mcm black up hehe...
flash takberfungsi time nie wuhaha..nie ruma mira..sory mira..bukan slh rumah awak..
salah camera saya..

 
 rumah sapa ea..xigt.tapi cuma nk bg tau diaowg nie cple bhgia mcm wife and husband  ja diaowg..
cple sejak skola g oo..now masuk u sama2..
budak tu anak buah je .korunk jgn slh anggap..



 i'm wit mira again..wit keta azam kaler merah..serius ruma ane klasik habis!
peace!


riang raya..sgt ler


 
oit budak apa usha2...hehe..


nie rumah cik una..dan bakal mentua azam..serius tomyam dia sedap..tp ayah dia yg masak k!


last gamba nie ibarat aku nie mcm perampas ..yg merampas kbhgiaan dua cple bhgia nie.. hahahar..
jgn marah erk una..



yan paling lincin tu aku punya.ok fine.. bye...

4 comments:

Nursyahira izzati Ngadimon said...

wahhh ! besttnyee raye . adek tk bole brayee . PMR funye fasalll . sedihh . besttttt

Mizz Atie Zieya Shukri said...

raya yg best x CWL?
raya cara single....
sama la kita..hehehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

misz atie best

cik wanie Lovela (CWL) said...

nursyahira gud luck