Sep 18, 2011

segmen soalan untuk cwl (tanya jgn tak tanya)

salam..

See full size image


hehe..banyak soalan soalan hot kad fromspring......banyak yg tak terjawab..

so

cwl nak buka segmen nie tak kisah lah sesiapa pon boleh bertanya soalan wit id or no id...

nak tanya pasal

kecantikan?
blog?
masalah cinta?
maslah kawan?
how i faced my prob any else..

tanya la...insy kalau rajen i make a video answer ur question ok bebey!

dont wory i will answer u question..


leave u question now....

10 comments:

Anonymous said...

mcm mana nak dapat kulit putih mcm cwl?

nama saya aifa dan tak da blog ..pui3

solihynramly said...

pakar motivasi ke neyh?? :P

cik wanie Lovela (CWL) said...

tak da pakar syiuk2..in the future nak jadi ckgu kaunseling..hehe

Acik said...

camane nak cari idea wat entri belog? :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

solihynramly> never mine ^^

Anonymous said...

ucuk saya ada kawan .kawan saya tu buat salah..mcm manew sy nk gur dia.sy tkut kalaw gur t dia xkwn sy dah.? how..

♥ norlida ramli ♥ said...

nak tau pakai produk ape utk penjagaan diri dr segi kesihatan & kecantikan..hehe..means supplement or pape je..hehe

Anonymous said...

akak pkai bbcream and pencuci muka apa,acne lak guna apa?

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

nk tny apa perasaan awk pd sy. :P *soalan mau mati* wawawaaa ;))

Anonymous said...

suraya: akak saya baru putus cinta smgt baca blog akak :) akak pcya x dgn peteik jari 10 dtg?