Sep 20, 2011

Today My Life Begins

salam...

apa org fikir ttg anda sekarang to tak penting
berapa juta orang benci anda pon tak penting
mulakan hidup baru anda..dan jgn sesekali pandang ke belakang lagi...
goodluck!

friends ship never end ~

thanx to my beloved friend nuyun tolim....
 

enjoy this song..

to nuyun tolim

i love u bcuz u always wit me...when hard and easy..
i love u bcuz u my BFF...
i love u bcuz u always gives me support and good advice..
i love u bcuz just u noe what i feel
i love u bcuz u very cute cyg...
i love u i love u...

serius apa yg jdi aku cuma share dengan dia sorang je...
apa yg jadi dia pecya and support aku mcm tu juga lah aku..
wlpon someday aku ada bf kan kan...aku syg nurul lebih sikit hehe....
owang nama nurul nie semua nice kan hehe....


tcre bye!

4 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

ok da ni..xperlu la bersedih lg k. :) da ada yg sudi mendengar suka dan duka.

Mizz Atie Zieya Shukri said...

lagu ni best sngt..
really makes me feel better

cik wanie Lovela (CWL) said...

iz :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

miz dgar byk kali