Oct 11, 2011

ada cple ada tema lagu ....

salam....

untung lah ada orang sayang kan kan..bila nak ada org syg aku hahahaha....bila nak ada bidadara nie..NAK JUGA!!...:P
ok fine kembali pada tajuk asal..aku perasan menda nie..aku tengok setiap cple ada lagu tema percintaan..cth terdekat kawan aku...hahaha...wlaupun bf dia bagi lagu tu TAK BEST LASUNG...tapi dia hari2 dengar so aku dengar sekali lama2 dengar sedaplah pulak boleh masuk lam lubang telinga nie...hahaha tapiKAN kali petama cwl dengar tak sedap betui lah..kawan aku buta kaler ke pekak nih wahahha...hahhaa tapi bila brake up tu lagu yang dia plg benci dan time tuu pulak. lagu tu jadi lagu fvt song aku sebb dulu dia asyk play aku dengar jelah  dan dah tersuka bila aku play lagu tu
 tiba2 ada suara doraemon berkata2..takdelah T.I.PU.  tu suara kawan aku dia cakap '' WANI plz stop that song'' okeh! :P


APAKAH LAGU TEMA PERCINTAAN KORANG????

disebabkan tak da owg nak bagi lagu tema cinta..jadi i cinta kaD mak i je lah....:P
nie lagu tema aku bg kad mama aku...sapa lg...i kan bujang :P

aku syg mak aku cukup lah~

p/s: yg tgah becinta tu mst tgah play lagu korang kan..sambil angan2 bersama...glurppp....zzzzzzzzzzzzz!

13 comments:

Phat said...

best lagu tu untuk ibu...tp mmg kebanyakan kapel ade lagu cinta die org kan cwl..phat ngan wife pun ada tau...penah dgr x lagu ni ( i live my life for you ) lagu oleh firehouse....layan..ce dgr ce dgr

cik wanie Lovela (CWL) said...

phat,,,hahaha wah so sweet ngn bini :)

hakamah hamyadi said...

lagu tema kita dulu mimpi sempurna..hehhe...tp semenjak membujang ni....layan je la lgu uji rashid..huhu

AwieKashi said...

urm,,,bagi awie ok je dgr lagu yang sekian lama dah jadi tema...
bcoz kitorg xgaduh bila clash... :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

hakamah wah sweet

cik wanie Lovela (CWL) said...

awie waa bagus lah gitu

Nursyahira izzati Ngadimon said...

wuuuuu . sweett ke ad couple ad lagu . hahaaa . takpee kak .
kite carikan bopren tok akk . ngeee . hehe

aQimie Ceplos said...

kalau da sayang wak.
lagu hindustan pon layan. hak3x.
naseb baik gf saye xde dedicate kan lagu tuk saye yang pelik2. hehe

budak penjara said...

x penah bercinta..so tak terdetik plak nk wt lagu tema..haha

cik wanie Lovela (CWL) said...

syira hahhaa ok

cik wanie Lovela (CWL) said...

aqiem hahhaha betul2

cik wanie Lovela (CWL) said...

budak penjara ye la tu

Pure Mahabbah Fillah said...

x best la bercople2 nie...


singe until akad kan best...hihi