Oct 21, 2011

Adi Fashlaa dah lupakan saya..puii...

salam....
korang kena baca pelan-pelan baru dapat hayati...apa yg saya lalui    :'(

awak mmg cepat lupakan kita adi?

dulu adi fashlaa nie abang angkat masa dekat skolah kita..kita sayang dia...
dia mmg femes sbb dia di ketogory lelaki paling cool dekat sekolah aku.
mmg tak dinafikan dia mmg berbakat dari dulu lagi...
Kiranya aku kira bertuah lah dapat  jadi adik angkat dia.dia selalu dengan kita...tau..
tapi after dia masuk AF dia dah lupakan kan kite..
mmg kite ta puas hati lah dia cepat lupakan kite...
mmg kita benci la...pui...


bila kita benci sampai gambar abang pun kita conteng2...
time nieee kita igt lagi abg paksa kita pakai hijau..
pdhal kita tak suka hijau..T_T

walaupun ati kecik sebab awak dah lupakan kita..awak tetap abang kita sampai bila-bila..
kita ingat lagi janji awak...

awak cakap ..................

'' nak jadi abang saya sampai mati''..

tapi lepas jadi retis jadi dj abang ta penah ingt kita kan..
dulu abang panggil kita nini..
sekarang bila kita jumpa abang ..
abang wat tak kenal kita sedih hati kita nie..sebab abang dah lupa kita.

dulu-dulu masa kita jadi pengawas abang datang lambat sekolah
kita banyak cover abang dengan cikgu..kita tolong abang masuk curi2...
sedih hati kita abg tak ingt pengorbanan kita.. :(

dulu masa abang masuk AF..abang paksa kita AFUNDI abang...
abang paksa kita datang konsert abangkan..
time tu sapa yg sokong abang 
kawan-kawan ngn kite juga  bersusah payah sokong abang 
even abg kalah.kan kan..

sekarang bila kita n kawan jumpa abang kat mana2 function selambe je abang cakap...

'' nak sign ke nak amek gamba??''

sedih haty kita dgn kawan-kawan ingat ke abang ingat kitaorg...siap jeling lagi ye abang..

dulu kita abang adik
dulu kita banyak tolong awak
dulu kita juga afundi abang
dulu kita juga tolong awk tackle awek walaupun time tu awak tak hensem pun.

tapikan bila kita baca balik semua entry kita rasa serba salah tau dengan abang adi faslaa...

SEBAB KITA PUN TAK PERNAH KENAL AWAK... :p

kita tipu ja....

thanxs abang adi sebenarnya awak seorang yg peramah dengan peminat..gamba tu 3tahun lepas bila era datang taiping kad GIANT..:P

the moral: KALAU NAK MENIPU ITU SEMUDAH ABC....

hahah korang jangan mara :p

p/s : sy dapat ilham wat entry nie dari  sini  kakak nuwul thanx bg ilham muach!


12 comments:

Phat said...

teringat masa AF dia nyanyi lagu aku cinta kau dan dia

cik wanie Lovela (CWL) said...

phat hehhee

nelly said...

ye2 je nelly baca ! hahaha
kena tipu pulak !!!
:p

cik wanie Lovela (CWL) said...

NELLLY HEHEHHE JGN MARA :p

Shacklesmith said...

teringat lagu 'aku, kau dan dia'..
mmg feeling habis la dy nyanyi.. kalah dewa 19 ;)

hehe, awk pminat fanatik kew?
ade gak lg kn.. cayalah

cik wanie Lovela (CWL) said...

shack...xde lah xminat pun

cik wanie Lovela (CWL) said...

shack...xde lah xminat pun

YOUsoF said...

Rasa macam nak hentak keyboard ni kuat2, mujur la adik punya!


Serius tertipu, good try! Tapi jangan amalkan di alam realiti ye. haha

cik wanie Lovela (CWL) said...

yoousof hehehhe

Nursyahira izzati Ngadimon said...

haihhh ! mati2 eyraa pike betol . hahaha . tepeng mali . haiyahh =='

budak.mata.empat said...

dah agak dah..baru baca satu baris terus scroll ke bawah n tadaaaa,, yes, tekaan BME memang tepat!!! ahaha...

cik wanie Lovela (CWL) said...

bme hehhee