Oct 17, 2011

BLOGER KENA AMEK TAWU PENTING!!

SALAM...


sory lama xupdate bz dgn klas bahasa korea..nti i ajar uaolss k!
benda nie korang kena ambil berat tau ..sebab kadang bloger2 selalu sesat mencari 2 button nie..

1. button FOLOW
2.button KOMEN

my overview
sekarang terlalu canggih macam2 bentuk ada ...kdg2 ada gambar katoon then kad situ button folow..kdg2 gambar hantu situ button komen...so bg blogger baru mcm aku suka sesat mencari dua benda nie..lama kelamaan baru aku tau ohhh.so aku decide buat dua benda nie secara nyata supaya korang boleh cari dgn mudah TANPA MEMBUANG MASA korang  dkat blog aku..aku tak suka bg org sesat sbb korang nak terjah blog org lain juga kan kan.....

FEDAP mencari 2 binatang nie
kadang cari tak jumpa mula naik FEDAAAAAAAAAAAAAP!!
 Mana buton komen? mana button folow.???.
bila dah fedap cHOWW terus dari blog tuh,,,malas la..dgn niat nk komen sbb entry best terus cancel..!!

USHA BLOGER FEMES
Cuba usha bloger femes ...usha dia punya BLOG SIMPLE TAK?
senang tak cari buton komen and and button folow? jelass kan...so..apa tgu lagi? hehe...

NI blog aku korang nampak tak?

1.doa saya dapat boyfriend tu button = KOMEN..hahaha ayt xbley blah kan
2.folower =  tu button Folower...





p/s: kalau tak nampak....tak lama lagi lah tuu????


tak lama lagi nak kahwin hehehheeh muah!

16 comments:

cik ika said...

law ta jpe buton folow memang ika tos tutup je belog uh..

YOUsoF said...

Heheh betul lah.. Kalau macam dah susah susah sangat, klik huruf 'X' dekat atas kanan tu je. Mudah. ;D


Semoga CWL dapat husband! hehehe

zareliqa afiqa said...

ahaha~ mmg hilang terus mood nak komen bila tak jmpe button dye. :D

kaka said...

hehe..sush2 sgt..tutup mata terus tekan X :D

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik ika :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

yusof betul

cik wanie Lovela (CWL) said...

zareliqa :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

kaka :)

Qaseh dalia adelia said...

simple paling suka

budak penjara said...

klu leh blog tu simple2 je..yg penting penulisan..

Yumida said...

kengkdg klik button follow yg kt atas tu..xde kuar lam senarai site member kan..tp bila klik pd button biru join this site, baru dpt msk..hmmm..konpius...button follow yg xde kegunaan

cik bihah said...

suke blog nie sebab simple je ;)

cik wanie Lovela (CWL) said...

qaseh betul2

cik wanie Lovela (CWL) said...

budak penjara betul

cik wanie Lovela (CWL) said...

yumida ha a heheh

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik biha tq