Oct 2, 2011

Gurau gurau kena TEMBAK dush3!

salam....

maafkan saya hanya begurau senda!



hahaha belajar dari kesilapan jangan begurau tak bertempat,dan isu sesentap..mmg kena sentaplah!
Pendek kata abg yg macho terus delete post itu dari belarutan mmg bagus abg tu..hehe..
thank you kata budak perempuan itu...habis....


TERIMALAH SENDA SENDA...


4 orang pemuda duduk bertentangan di dalam sebuah keretapi.. seorang warga Amerika, seorang Kongo, seorang Bangladesh dan seorang Malaysia..

Sedang dalam perjalanan, warga Amerika tu mengeluarkan 100 us dollar lalu dibakarnya utk menghidupkn rokok..
semua terkejut dengan tindakan si Amerika dan belum sempat bertanye, si Amerika ni kata " its ok.. too many DOLLARs in Amerika,"..


tanpa mengendahkan kata2 si Amerika tu, si Kongo pula mengeluarkn sekotak cigar yg termahal didunia.. di bakarnya satu dan yg lain dibuang ke tingkap.. tersentak dengan tindakan si Kongo ni, si Amerika bertanye, "why??,".
si Kongo menjawab," there is too many cigars in Kongo"..

si Malaysia dan si Bangladesh terpinga2 dengan perbuatan mereka td..

belum sempat si Bangladesh kata apa2, si Malaysia terus campak si Bangladesh keluar tingkap.. dengan slamber berkata "nevermind... too many Bangla in Malaysia,"....=D


( HANYA GURAU SENDA SAHAJA)


p/s:kdg2 bila kita bckp and kita tersalah cakap..kena hentam mmg kaw...tapi org yg menghentam tak sedar cara dia cakap.so salah siapa...oh bulan...~

6 comments:

JIJI YU said...

haaha..ceyt..menagta aku le tu..ehehe tgk dah jadi satu entry..

cik wanie Lovela (CWL) said...

JIJI YU BUKAN KAMU LAH HAISHHH

AwieKashi said...

biar bertempat...
SOKONG!!!

cik wanie Lovela (CWL) said...

awie heheh ok

nurradizan said...

HAHAA. Berdekak je baca.

cik wanie Lovela (CWL) said...

:)