Oct 31, 2011

ISTERI RAMPING RAHSIA RUMAH TANGGA BAHAGIA

SALAM BLOGER

entry pendek..need ur opnion NOW!


copyrite: imas


Betulah kud lelaki suka perempuan yang ramping-ramping nak yang best-best nak yang lawa.
tapikan ada orang nasihat kita ayat ni agak keras tapiharap korang open...

'' LELAKI KALAU NAK KITA KURUS KE GEMUK LAH...DIA BUKAN NAK KITA DIA NAK SEKS JA ..NAPSU JA TU''

bila dipikir ada benornya juga...kalau sayang mestilah terima kita seadanya kita pun boleh terima dia seadanya kan kan...

so adakah pingang ramping nie penting?

9 comments:

noraauliyya said...

betul tu, pasangan yang betul2 sygkn kte adalah seseorg yg dpt trima kte seadanya !

dan tiada salahnya menjaga penampilan,malah digalakkan..untuk suami jgk..bkn org lain.

Zaza Zafran 귀여운 said...

org laki ni kalu botak dan perut muncit..bini ni terima seadanya.

cik wanie Lovela (CWL) said...

alya betul2

cik wanie Lovela (CWL) said...

zaza betul2

anwar said...

aiyoo ada betoi ja tulisan warna merah tu?

cikji said...

haha lucu btul statment tuh,saya pun ramping gaks,terlebih rmping.

fizikal xpenting,yang penting keikhlasan hati dalam berumah tangga :)

Woofer Storm said...

bukan suma lelaki gila seks tau..ehheee ni nak majuk ni..hahaa

IxoR@ said...

suami kalau boleh nak isteri body maintain.... macamana dia kenal kite masa anak dara, begitulah juga selepas berkahwin dan mempunyai anak...

tak salah ramping, untuk ertikata yang lebih tepat.... jagalah badan untuk kesihatan..... kalau dah overweight, banyak penyakit yg mengundang...

=)

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik ji
wooo
ixora

betul tuu