Oct 10, 2011

KAWAN AKU kata AKU PMPUAN PELIK! CHOI~

salam...

aku tau kbykkan pmpuan Nak badan kulus..kulus nampak tulang..kalau anjeng nampak nak suruh kejar itu tulang...hahaha..joke.aku nie pelik tau aku nak gemok.orang lain idamkan badan jLo tp aku idamkan badan comei2  chuby2 mcm adibah nor sweetkan.mb org akan cakap aku gila ka...majoriti kalau aku KELUAR DGN kawan GIRLS...depa makan ciput nak tak nak makan ja..tapi aku BELASAH NASI pingang2 k..sampai makci tu cakap adik nak nasik lg ka...ibarat aku nie mcm budak somalia tapi somalia kulit PUTEH..ok!
hahah..kalau dengan lelaki pun aku makan kalut ak peduli apa aku hang kacak ka dak..duit aku wei xda masa nak cover2..:P

tapi xdelah aku nak gemok sgt..chuby2 ok lah..ada isi xnak tulang je  busan...
sekrg nie aku tengah usaha gemuk kan badan kdg2 aku pelik aku makan dasyat juga tapi tgk cermin saja.. ..mb metabolsme aku tingi so aku kena 3 kali ganda dari manusia lain hahaa..peduli apa makanan sedap!! tambah mak aku masak WAH2..selera dowwwh...:P

ok sekian...sapa ada tips nak gemuk shared mai!!!


saya impikan ini

1
1
1
V

15 comments:

missvanilla said...

saya pun same dengan kak cwl . sy nak gemok juge !! hmmm .

cik wanie Lovela (CWL) said...

vanila..waa akak ada geng rupanya jum peluk nges sama2 nak gemuk!!

Elyzatul Nastaysah said...

hehe..meh amek lemak kte meh CWL.nk x?kte bg free je tau.=)

Lelaki Ini said...

saya mau gemuk juga!

cik wanie Lovela (CWL) said...

ely mai2

cik wanie Lovela (CWL) said...

lelaki haha jum kita gemuk

aleen aiden said...

hu3,mungkin anda mempunyai kadar metabolisme yg tggi sbb tu makan banyak mana pun badan xnaik.heh~

cik wanie Lovela (CWL) said...

aleen...mb lah heheh

AwieKashi said...

awie nak gemuk jugak...
makan tido pun x gemuk2...
org asyik hairan je...

Nur Syalillah Kamrudin said...

hahaha..lawak la cwl ni..jgn gemuk sgt..nnti susah nk cari baju..mcm sy ni klu p shopping rasa nak menangis sebab xde saiz..kekeke

Nur Syalillah Kamrudin said...

hahaha..lawak la cwl ni..jgn gemuk sgt..nnti susah nk cari baju..mcm sy ni klu p shopping rasa nak menangis sebab xde saiz..kekeke

❀Hanim_RosLan❀ said...

sy xmo temok2..haha

cik wanie Lovela (CWL) said...

awie,,,,org kata telan anlene

cik wanie Lovela (CWL) said...

nursylah hehehhe muah

cik wanie Lovela (CWL) said...

hanim heheh ye la sayang