Oct 9, 2011

Ketidak jujuran sebagai readers BLOGGER....

SALAM...

entry hari nie pasal READERS.....
kadang-kadang ada reader yg betul-betul baca blog kita dari A-Z.....
ada bloger yg skrolll coment plg bawah je..tgk reader lain komen apa
then copy coment tu hahhahhaa......betul ke tak????? jujur r wei kdg2...semua buat menda nie.. :P

contoh....


tiba.....pengomen...










di sebabkan MALAS nak baca  zaiton zaibidin tgk komen lisa surirumah ( hakikatnya lisa surirumah pon komen main agak-agakjew) then zaiton zaibidin copy lah apa lisa surirumah cakap sbb zaiton zaibidin malas nak baca entry tuh...padahal tajuk entry JA ..hapyyy tp contain tgah frust!!

so jadi pengomen biar iklas...
AND HATI-HATI KETIKA MENGOMEN ....
jgn mghrap I KOMEN U KOMEN I....

12 comments:

Qaseh dalia adelia said...

first dtg sini .. keh2x beselah kdg2 kejar masa .. kuwang2x mcm berpengalaman je .. hik2

nurdani said...

haha,yang ni betul2 lawak.hehe. sesebuah entri tu sebelum nak komen kena la baca.kalau setakat komen macam tu memang teruk.haha

cik wanie Lovela (CWL) said...

qaseh..hhehehe kdg2 ada juga wat mcm tu :P

cik wanie Lovela (CWL) said...

nurdani hehhee tu la

AwieKashi said...

Ha'aa...
diorang kenkdg tetiba je suka entri...

tak ke pelik tuh... -.-'

cik wanie Lovela (CWL) said...

awie pelik2

Abg Stalker said...

hahaha..betul3!abg sokong.nk2 plk kita tulis pny la pnjg lbr.depa mls nk hbs baca,dok copy org last pny komen.

cik wanie Lovela (CWL) said...

abg stalker hehhehe :p

aQimie Ceplos said...

HAHAHA! kadang2 saye buat macam ni.
tupon kalau dia bercerita bab2 politik and anyting yang bukan bidang minat saye :) hee..

cik wanie Lovela (CWL) said...

aqie terpaksa ke apa?hehhe

budak penjara said...

haha..klu aku baca entry ni..tapi nk komen entry yg lepas xpe ke??

cik wanie Lovela (CWL) said...

budak penjara ikud hg lah hahaha