Oct 24, 2011

ODER Varsity sekarang!!!!!

salam ...
ini bukan saya tapi kawan saya we like a sister k.ok f.i.n.e dia comel dari aku hehehe....
di sebab sis aku yg sowang nie nak start bussns dia aku sbg rakan support usaha dia yang gigih ini!
igt mudah ke nak start ber'busnss..!

so sape minat dress ala-ala musim dingin di korea boleh pm SHASHA KIG ok!

owner Varsity
i'm edit she face it became wrost sis jgn marah tau niat kita lain.nak bagi nmpk lawa.tapi its not works..huhu
she naturaly beauty tak payah edit pun dah mmg lawa...bodek sakan nak baju free le tu :P


owner sendiri pun pakai code
avy blue varsity
RM120
Shoulder Length 65 Bust 106

HOW TO ODER????

1. ADD SHASHA KIG
2.KLIK ALBUM Varsity




3. OK boleh tengok almbum nie


4.PM dia kalau berminat ^_^

senang tak???

lebih lanjut klik sini  SHASHA KIG

bye!!!!

5 comments:

bloghok said...

no fon akak tu xde ke...kahkahkah

cik wanie Lovela (CWL) said...

xde fb dia kakak tu ada le hehe

shasha kig said...

Kak ! ampa tu lagi comei mata bulat gotey ! Thx taw ! Aummmm <3

cik wanie Lovela (CWL) said...

shaha lg comey

shasha kig said...

TGK FOLLOWER KAK BERIBU ! JELES :( HEHEHE