Oct 31, 2011

SAYA MENGANDUNG ANAK AYAH SAYA!!!

SALAM...

we so in love!!....mmg siput betul kau nie! ayah kau mestilah kau sayang.... -_-

kalau di malaysia bagi yang beragama islam kita menyebut hal nie sebagai hal sumbang mahram.begitu juga bagi none muslim.kalau tak hal cam gini tak masuk lah surat khabar betul tak?

apa maksud sumbang mahram tu???
perbuatan sumbang mahram’ ertinya persetubuhan antara lelaki dengan perempuan yang mengikut hukum syara’, dilarang mengahwini antara satu sama lain”.

 isu sumber mahram nie dia ketogori dalam isu nasional.namun apa yang berlaku sekarang di atas surat khabar yang dipaparkan mereka sumbang mahram yang direlakan selalu kes-kes sumbang mahram di kaitkan dengan kes dirogol oleh setalian darah daging sendiri berbeza dengan kes di atas.kerana mereka fall in love emm..apa mendalah..emmm

persoalannya ??
bagaimana dia boleh melakukan hubungan seks dengan ayah yang membesarkannya dan bagaimana perasaan ibu yang melahirkannya? dan bagaimana juga perasaan si ayah melakukan hubungan terlarang nie dengan anak kandungnya sendiri secara rela ?? saya ulang suara secara rela bukan terpaksa....dengan bangganya tayang perut dia and so in love...ok what eva .

bagi yang beragama islam..copy from  abu razeen
Dalam konteks hukum syarak hubungan sumbang mahram adalah berdasarkan perhubungan seks diantara orang yang diharamkan berkahwin mengikut garis panduan ayat qur’an yang diterjemahkan seperti berikut: “Dan janganlah kamu berkahwin (dengan perempuan-perempuan) yang telah diperisterikan oleh bapa kamu” [An-Nisaa: 22]

"Diharamkan kepada kamu berkahwin dengan perempuan-perempuan yang berikut - ibu-ibu kamu dan anak-anak kamu dan saudara-saudara kamu, dan saudara-saudara bapa kamu dan saudara-saudara ibu kamu dan anak-anak saudara kamu yang perempuan dan ibu-ibu yang telah menyusukan kamu dan suadara-saudara susuan kamu dan ibu-ibu isteri kamu dan anak-anak tiri yang dalam pemeliharaan kamu dari isteri-isteri yang kamu telah campuri; tetapi kalau kamu belum campuri mereka (isteri kamu) itu dan kamu telahpun menceraikan mereka, maka tiadalah salah kamu berkahwin dengannya. Dan haram juga kamu berkahwin dengan bekas isteri anak-anak kamu sendiri yang berasal dari benih kamu. Dan diharamkan kamu menghimpunkan dua beradik sekali untuk menjadi isteri-isteri kamu kecuali yang telah berlaku pada masa yang lalu. [An-Nisaa: 23]


jadi apakah opnion anda-anda semua????

wait wait...status anak tu apa eh? 




20 comments:

Chocolate said...

* tak terkata *

uish!!

yaya said...

erkk..truknye..apa la ank pmpuan tu na panggil laki tu?ayh? atok?teruk3...

Busyra Takiyudin said...

nauzubillah... tak tau la nak panggil apa...dah pening dah..jadi confius...

syahirooAhmad said...

HMmm.... ape la.. ngan anak sendiri tu. aduh.. tak paham betul.. pape bila tu wani?

::CIK LYNN:: said...

eeeeiii..geli nya....dah xda lelaki lain ke??

Nizam Ijam said...

apa ker teruknya...ish2

NisaAdnan said...

BIASANYA BABY YG LAHIR DARI HASIL SUMBANG MAHRAM NI JARANG HIDUP. NAUZUBILLAH MINTAK DIJAUHI

ame elms ! said...

im soooo speechless :|

♥Nurul Honey♥ said...

haiya...macam mana la si anak boleh make it love dengan ayah sendiri..
NAUZUBILLAHIMINZALIKK

cik wanie Lovela (CWL) said...

choco tu la

cik wanie Lovela (CWL) said...

yaya tu la

cik wanie Lovela (CWL) said...

busyra :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

syahoro lama dah

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik lyn tu lah

cik wanie Lovela (CWL) said...

bizam tawu xpe

cik wanie Lovela (CWL) said...

nisa :0

cik wanie Lovela (CWL) said...

ame yup

cik wanie Lovela (CWL) said...

nurl honey tu lah

aisya said...

ade jugak yg mcm ni.. habis tu anak die nnti nk panggil ayah die ape? pelik..

cik wanie Lovela (CWL) said...

aisya tu lah