Oct 29, 2011

Segmen : SAHUT CABARAN BAJET KAHWEN HANYA RM300 ~cwl

salam


p/s: NAK TENGOK ENTRY BARU SCROLL BAWAH


TERIMA KASIH sebab jadi reading yang setia blog cwl jasa mu tetap ku kenang!!!!...



cwl nak wat segmen |


"saya kahwin hanya bajet RM 300"

Buatlah entry mengikut daya pemikiran dan kreativiti anda.bayangkan situasi anda yang bakal berkahwin dan hanya membajet RM 300 sebagai majlis perkahwinan korang.list kan apa yang patut  sebagai persiapan perkahwinan anda  dengan bajet yang tak seberapa tuuu.Tagged kepada rakan-rakan terpulang lah.

syarat-syarat joined

1. berkahwin atau belum berkahwin boleh je joined
2.nak folow xnak folow blog cwl up 2 u
3.tajut entry:SAHUT CABARAN BAJET KAHWEN HANYA RM300 
4.ENTRY BERMULA DENGAN AYAT : kalau saya kahwin........
5. nyatakan kad saya anda berkahwin dengan siapa ? dan kepil kan gambarnya...belakon ja.kalau letak betul2 pn tak salah :P
6.Selepas wat entry paste kan link anda di komen
7.tarikh tutup rasa-rasa ramai sgt tutuplah....

HADIAH...
entry yang paling kreatif mungkin boleh di guna pakai oleh orang-orang yang nak wat kenduri bajet rendah.
cwl akan paparkan entry dia dekat blog cikwanielovela.blogspot.com.
sambil pomot-pomot blog anda lah.kalau cwl rasa baik hati and rasa entry korang best mungkin nak bagi hadiah misteri....
ADA BERANI? JOINED LAH................!

13 comments:

cici tembikai said...

eksaited nak join tau =)

entry cecah lantai ni

http://pingkyviolet.blogspot.com/2011/10/sahut-cabaran-bajet-kahwin-hanya-rm300.html

Axieana Yumi Life said...

hehehe..ada ker bajet kawin RM300
skunk nie pun dh lbh dri RM 10 000...
by theway if i feel free i will enjoy the contest...


gud luck for the performance
:)

Nizam Ijam said...

sy kalau boleh nak kuar singgit jer..haha

einz said...

teruje nye nak join....ok2 t einz buat entry bawulink kat siniew...hope CWL sudi tgk...hoho....

RinsyaRyc said...

gudluck dear.. <---malu cite sal kawen.. eh? haha

Chocolate said...

jom kite join lucky draw ni!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

Mrs | Mr. AniK said...

dah siap entri..wakakaka :D

http://incikanik.blogspot.com/2011/10/sahut-cabaran-bajet-kahwen-hanya-rm300.html

beebeey said...

http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2011/10/join-segment-cik-cwlsahut-cabaran-bajet.html
harap CWL sudi membacenye....

nuyui a.k.a miss YUI said...

uik,cam besh ni..heheh

YOUsoF said...

Kalau saya kahwin, Kalau tak dapat anak tok imam, dapat anak puteri raja pun dah cukup.. ;P

Suana Zhar said...

Saye join yer... nie entry sayer ---> http://suanazhar.blogspot.com/2011/10/sahut-cabaran-bajet-kahwen-hanya-rm300.html pape pun tajuk contest nie sangat best!hehhe

Kagari Kitaro said...

Ikram pon nk join gak...!!!
ni entery Ikram...!!! ^^
http://kagarikitaro-ikram.blogspot.com/2011/10/aslmkm.html
Harap Sudi Menilainya...!!! -_-
Terima kasih...!!! -_-

salam undur dr; SiBudakPengembara,

syahirooAhmad said...

alamak. gua kat opis tak dapat nak focus syarat2 nih.. cover ngan bos. haha.. nanti balik gua check in semula ~