Oct 22, 2011

selamat hari sabtu | AMARAN bahaya bajet duck face!

 salam...
selamat hari sabtu jadi saya nak taip pendek je...

sumber pic ini dari : sini
ngat COMEL la kunun buat DUCK face..MONKEY face ada la..Yuks~~ saya copy ja bukan sya cakap k :P
mb lari bajet kud masa th poss :P

sentap hati mak tengok pic nie,masa zaman membajet comel kita pun selalu juga muncungkan mulut tau masa tu zaman gelap lagi :p..

sampai satu masa tu abang kita cakap
'' kalau dah comel wat muka macam mana pun akan comel tak payah tarik muka lagu stroke''..
ok fine taubat aku tak wat muka cemgini dah :P


p/s: apa pendapat korang?????

18 comments:

cici tembikai said...

hahaha sebijik lah =p

nik rosmawati said...

tak pandai buat muncung mcm tu.sebab mmg nampak buruk kalau akak buat..haha

cik wanie Lovela (CWL) said...

cici tembikai hehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

nik he3

nurdani said...

haha.tapi kesian la budak tu.mesti malu gila bila dia sedar wajah seakan-akan haiwan tersebut.koh koh.

tak perlu duckface sangat kalau nak bergambar.cukup lah dengan senyuman manis.

belogkiter said...

hihi. come lah sangat tu

cik ika said...

delete2 gmbr cm uh..hehehe..

Syafiqah Sabki said...

hahaha,samee!

cik wanie Lovela (CWL) said...

nurdani tu ler

cik wanie Lovela (CWL) said...

belog kite heheh

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik iqa heheh

cik wanie Lovela (CWL) said...

syafiqa hehehhe :P

Nursyahira izzati Ngadimon said...

oh giloss comel kak ! hahahaha .
tengok tk kelip woo

cik wanie Lovela (CWL) said...

ira heheh comel sgt

Shacklesmith said...

ramai btoi dak pompuan ske wat muncong nieyh.. sjak dr zmn Myspace dlu lg.. entah apela motifnyer.. nk owg geram kot.. heee~

myezatul aQma said...

suka gak wat muka cm gi nih..
nasib bek tak pnah letak kat blog or fb

cik wanie Lovela (CWL) said...

shack mb la

cik wanie Lovela (CWL) said...

myeza aqma hehehe