Oct 18, 2011

SHAWL MURAH DAN BERPATUTAN DI : butikpinkku

salam....


hai korang ..korang selalu pm cwl dan tanya kad mana cwl beli  shawl ala2 up 2 date tu kan....bukan sekadar up 2 date mmg cantik dan MURAH!...cwl beli dekat kawan baik cwl dia dah lama dalam bussns jual shawl .
so cwl nak shared best buyer shawl online shoping at : http://butikpinkku.blogspot.com/
kenapa? cwl suka beli shawl di BUTIKPINKKU..


1.MURAH!!!!
2.BERKUALITI
3.OWNER DIA MMG RAMAH COMEL BOLEH RUNDING LAGI
4.TAK PERLU RISAU BARANG DI JAMIN SAMPAI ( SELAMAT)
5.SHAWL DIA MMG UP 2 DATE
6.SETIAP SHAWL ADA TUTOR DARI FARA SO SENANG KORANG NAK GAYAKAN.
( tutor dari fara yg best dia cover aurat so rasanya tutor nie sesuai kpd sbg para muslimah tak saja bergaya but it cover aurat kita)

about BEST THING AND MEMORY AT BUTIKPINKKU..
cwl selau beli shawl kad fara banyak juga lah koleksi2 hehe....cuma bila duit slow nak beli slow tapi mcm cwl cakap owner dia BEST..if korang betul2 nak shawl tu boleh mintak farah keepkan  tapi kena serius BUYER LAH...jangan korang suruh simpan THEN blah mcm tu tak nak lah. kan.jangan amek kesempatan terhadap kebaikkan dia.

nie salah satu shawl cwl beli kad BUTIKPINKKU..


 cwl beli shawl wit dia punya iner cotton mmg naik inner cotton dia
and oder pun barang cepat sampai.MMG TERBAIK!!
PALING COOL dapat diskaun har har har!..yg tak cool bila bajet mulut itik :P

tapi tutorial TERBAIK KORANG BOLEH USHA SINI  BUTIKPINKKU.senang paham and cover!

senangkan dan dah tutor dia nak ikud pun bole kepada para GUYS..jangan jatuh dgn owner dia pula hehehe.okkorang boleh klik video nie kad Utube banyak lagi tutor dari fara nie yang boleh korang folow :)

so kad sini sempena HARI RAYA QURBAN. BUTIKPINKKU.. ada buat SALE secara MEGA-MEGAAN.so korang dt membeli barangan di BUTIKPINKKUdengan harga SERENDAH RM5 !!! 
DETAIL..tentang sale nie...

Happy to announce, we'll be having SALE!!!
                                                                        Date: 24 Oct (Monday) - 4 Nov (Friday) 2011.
                                                                                 Masa upload: 8.30 malam.


kalau nak lebih lanjut  shawl apa yang ada jual kena tunggu.....

selamat bershoping di  BUTIKPINKKU.klik jgn tak klik

p/s: insy bulan depan kalau tak ada halangan cwl nak buka shoping on9 utk baju muslimah... :)

5 comments:

Yumida said...

murahnya..geram nk p...jauh la..andai daku ada d sana (dreaming dulu)

budak penjara said...

sory..ak xpenah pakai swahl..aku lepaskan cmtu jr rmbut ikal aku..haha

cik wanie Lovela (CWL) said...

yumida shoping 0n9lah dear

cik wanie Lovela (CWL) said...

budak penjara :) hehe

butikpinkku@gmail.com said...

thanks waniee buad post psal butikpinkku :D