Nov 13, 2011

aaron aziz ingat dah bagus sangat ka?

salam...

mesti korang rasa kurang ajar punya minah nie  aku FANS tegar aaron aziz berani kau mengutuk beliau yg mmpunyai senyuman perlahan dan manis tu heheher....saya pun FANS aaron aziz juga :P 
saja wat gempak..takut ler tu...:P

sebenarnya ada gamba lisa surhiani & maya karin but kita orang tak peduli yang kita org jadi naik gila tengok aaron aziz la..even dia dah kahwin.lelaki kan ada 3 kosong lagi kan har3....dengar kad dato F aku..K.O..
tekdelah...saya setia k kad dato F <3

1 dec nak keluar movei NOVEL popular OMBAK RINDU..masa zaman sekolah aku time aku muda mudi yelah aku kan dah 27 tahun mcm korang cakap :P.kalau 27 tahun mb time tu aku dah anak dua k!
k balik cite asal semua duk gila baca novel nie.dan aku teringat ada membe aku dak lelaki menangis dalam kelas sbb baca novel ni..har har..

tengok preview sikit...

aku rasa watak izzah nie lebih sesuai lisa surhiani pegang tapi lisa jadi watak jahat lak ~
apa2pun nk tgk juga lisa jadi jahat ye la selalu dia pegang watak muka suci ja kan hehehe mesti best .

kenapa perempuan minat aaron aziz?
kacak dan berbakat memang di nafikan la..cara dia tu macam romantik kud.har har :P

malangnya gadis-gadis semua aaron aziz setia k dengan wife dia k...BRON PALARE kan ada...
hahah..apa kata mari kita beralih arah.dia single g pa..nak minat pun xda bini nak marah kan kan...:P

wah wah...ada yang terpikat ke tu??? jadi nak tengok ron and aaron kena lah tgk wayang cita nie 1dec.
yang lelaki aku tau nak tengo lisa surhiani and maya karin..i knoe that..tapi lisa and maya xleh kahwin 4 k :P
har har...aku dah mcm tukang pomot filem ombak rindu ja..nie. :P


p/s: ceh aku tak da tua sangat baru 20 tahun tau.muka aku comel tau :P muntah semua orang dengan statment kau yg angkat bakul tu cwl :P

8 comments:

ღ nurrul ღ said...

hehehe.... aroon Aziz Hensem taukk !
p/s akak : amboii rela dimadukan ! :P

Elyzatul Nastaysah said...

suke tgok bdn aaron aziz yg ketak-ketak tu.ohsemmm=)

Syairani Tarmizi said...

cair tgk aaron aziz nahh.kbai.

syahirooAhmad said...

Uit... aroon tu mmg terbaik.. aku sebagai laki pun minat .. tapi minat tang badan taff dia tu...

bron lak.. dia ni best. sempoi.. dalam cite v3 dia nye watak mmg terbaik...setia pada kawan..

tapi dalam cite ombak rindu bron ni ade ke??

cwl mmg comel... plus ayu... :)

budak penjara said...

amboi2..ngn aouron nah dia

Woofer Storm said...

aaron aziz memang tough.heheee

**suka lakonan aaron aziz...like3^^

Tira Pengemis Maganda said...

xminat da~ minat org lain plak...hihi

♥ p a a n i ♥ said...

betul-betul..budak lelaki pun suka novel ni..ahaha