Nov 23, 2011

Apa blogger tak suka?

salam...


apa yang blogger tak suka my personal opnion apa yang aku tak suka blog.

1. intenet lambat nak loading 

bila intenet lambat blog ibarat berat dan payah nak load so aku benci situasi ni.
lepas tu aku fedap dia jadi hang.geram geram geram mula aku salah kan blog sapa2 yang tak berdosa tu hehehe.

2. Button folow,komen,shoutbox TAK JUMPA.

heheheh aku tak suka bila tak jumpa tiga benda nie.aku rasa setiap blog perlu ada menda nie.ia sangat penting dalam sesebuah blog .aku rasalah....aku tak suka buton folow yang susah nak cari bila fedap aku mula malas folow,komen dan sebagainya :P

3.Tak suka entry berbau FITNAH atau PERGADOHAN

aku tak berapa suka entry yang bila baca aku dapat dosa kering and bila baca aku tensen.
bukan tak suka .kurang menyenangkan kud.if nak jadi bloger profesional entry mesti ada style dan selalu hapy2.bila baca pun rasa hapy .blogger yang aku petik mcm yuyu zulaikha,fatin liyana,irine nadia marcello,nurul badiah lai.even entry diaowg base on gegurl club or lebih pada life diowg.tapi suka baca :)

4. BLOGER yang 24 jam KONDEM ORANG LAin.

rasa ramai yang tak suka tak payah nak explain.cause it's hard to explain.y? kain aku pon duk koyak rabak kalut nak tampai owg len mmg la ta muleh!!!!


p/s : kalau korang?

 cwl :ada request mintak aku wat video aku ware apa utk skin..huhuhu malu.insy i try make it baby.kaku sbb lama tak vloging :P

14 comments:

budak penjara said...

ak x suka kalau de blogger letak pic pakwe dia kt sidebar.. haha cam la dia je ade pakwe..lg 1..klu pkwe leh lak letak..tp fmly xleh nk letak pic kt sidebar..hehe..jgn terasa

sumaiyah mokhtar said...

yeyyyyy sokong selatus pelatus hehehe

cik pinaz said...

saya sokong pendapat anda , pnaz suka baca blog cik wanie lovela .. hihi ^^
bukan nk bodek k ! kalau tak suka pnaz xkan komen , itu kenyataan pnaz ^^

Si qusowt said...

setuju dengan semua di atas!
yg pling xley bla kalau xjumpe button follow n letak caption kalau nak komen.adoi

Shacklesmith said...

smua tpulang pde dr sendiri nk menilainya.. kdg2 org bkn tabur fitnah tp skadar just bg pendapat jer.. erm.. tp tula jdnyer.. owg2 kdg slh paham.. huhu..

ape pun rilek jer awk ^^

Woofer Storm said...

tak baik kondem orang,takut orang lain kondem kita balik..hehee

*buat je la,nak tgk^^

Mrs | Mr. AniK said...

cwl x follow pom blog kite... :[

button folow ade je ;]

Nuraini An-Nisa' said...

Salam...
suka entry nie...
Suka yang no.4, jangan kita suka kondem orang len... coz kita pun xperfect gak... =)

shida said...

lebeh kurang jugak..
xsuka blogger yg mncarut je lebeh..
blogger yg share too personal thing..yg kurang matang..slalunya blogger2 baru(shida pon baru gaks..uhuk)..
slalo kalo baca entry yg mcm xde faedah n too private, mmg chow..heee

hmm...nt lah shida add shoutbox..:P

cik wanie Lovela (CWL) said...

hahaha thnk yu yg mengkritik .- +
i loike it!!!! :)

Amni said...

kalau saya, saya tak kisah nak baca entri macam mana sekalipun.. cuma kalau blog lelaki, memang saya slow sikit nak singgah.. tak tau sebab apa.. even menarik pon mesti rasa macam lagi best baca cerita popuan.. citer personal pun tak pe.. suka baca.. =)

kadang-kadang cerita personal mereka boleh kita jadikan iktibar dan panduan kan..=)

Tira Pengemis Maganda said...

setuju sgt2....lg satu kn....
blogger tue jerit kt shoutbox..."saya dh follow sini...follow saya balik taw"...tp, ble tgk kt follower list xde pon org tue....huhhh...black list org tuh...hahahaha

Syairani Tarmizi said...

paling tak suka internet lambat loading. gggrrrrr

Cik Bunny said...

yang first really fuuuuuuu =.=* (geram mode)