Nov 16, 2011

awek anti lelaki makeup

salam..

kami ANTI awek MAKEUP...??

sbb2?

 kenapa perlu di anti kan??
1. dapat menjimatkan duit suami atau pasangan.
2. mengurangkan wajah wanita di seksikan oleh mekap
3. tidak mahu wanita menyerupai hantu culalongkong berwajah putih seram..
4. mengelakkan kerogolan berlaku kerna mekap leh mendatangkan aroma wangian yg menggoda
5. cara islam sebenar ialah, mekap seharusnya di pakai lam umah untuk suami sudaa..


credit to : partner boxing saya BUDAK PENJARA kui2...haha hg kreatif..


MACAM MANA KALAU LELAKI MAKEUP???

video: amanwan :)


KENAPA AWEK TAK SUKA LELAKI MAKEUP????


1. menjimatkan masa si isteri.
2.mengurangkan wajah kelakian mu..t awek lain pandang oiii..
3.tidak menyerupai sang goku!! atau naruto !!! dengan rambut pacak2 dan gel yang mahal..baziaq..
4.errr...mengelak...mengelakkan..pkiaq lah apa2 pun.. huhuhu
5.makeup utk isteri dah la...berani hang makeup2 nak pasang lagi 3..siap mung aku taboh!!!


motip entry nie : tak da motip saja seronok2.... :P

6 comments:

Norlida Ramli said...

x yah la mekap2..muka ori lagi cun kn?hehehehe

SiPenglipurLara said...

kesimpulan sume xpayah make -up...
btw, wanie anda di tag..=) sila jenguk belog saya yee..^^

Qu azniza ;) said...

.kite pon xsuke sangat makeup. kekadang je suke

Tira Pengemis Maganda said...

make up simple ok la...just nk ttp cela..huhu

cik ika said...

mcm2..hehehe..be natural is more nice~~

F.U.Z.Z.Y said...

:D :D :D :D :D
okay2..masih boleh terima lagi kalau lelaki mekap2 light2.
biasa lelaki metro cam tuh kan..
tp tp tp...
saya xdpt nak bayangkan kalau dorang pakai BLUSHER!!
HAHAHAHAHAHAHA~~


Jum tengok entry terbaru dari Fuzzy
:Segmen Mari Tambah Kenalan
:Fakta tentang kucing
:Budak ni tak pakai mask, its REAL!