Nov 3, 2011

Budak sekarang dan Budak dulu LAIN.....baru darjah dah RABA-RABA!!!

salam.....

gambar nie tak de kena mengena ngn entry cuma muka aku agak NERD di zaman sekolah..comel tak ?


( mama aku cakap zaman belajaq mata aku lebam-lebam mana taknya aku stay up smp pagi :P )


Balik pada tajuk asal budak dulu dan sekarang lain. yela masa zaman aku mana ada lagi budak caple-caple semua kalau dekat dengan laki ja mula orang kata macam-macam sekarang nie..ermmm BARU DARJAH 6 ADA makwe pakwe.....aku penah jadi cikgu tuesyen ajar dak-dak ni emm rasanya budak sekarang dengan cikgu KURANG RESPECT tak macam dulu...kadang-kadang anak dia mmg biadap bila tercubit sikit siap mesyuarat dengan ketua kampung nak serang sekolah and nak cikgu tu pindah...padahal mmg budak tu salah..mcm budak zaman laa...Mb dulu tak da hepon skg ada hepon dulu tak da facebook skg semua daa...ada fb adalah LAPPY..emmm

nak jadikan cerita family kami semua cikgu cikgi :p insy ada reziki i will jadi cikgu cikgi..impian nie ..

cerita nie pasal budak darjah 5 ...akak aku punya student..ok depa nie bukan sekolah bandar k nie baru sekolah pendalaman.

kisah budak DARJAH 5 GATAL!!!!

Time tu kakak aku kata bukan waktu dia tapi hal nie agak merusingkanlah sebab membabit cikgu-cikgu.3 pelajar budak darjah 5 meraba-raba budak perempuan sekelas diaowg.sampai 3 waktu ..baru budak perempuan tu nanges..bila cikgu tanya,diacakap budak lelaki 3 orang nie raba-raba pungung dia.HAMPEH tui ampa tak guna tul raba ANAK orang geram dengaq....THEN budak bertiga tu kena tindakan displin dengan bawa dekat cikgu kaunseling..

sampai sesi kaunseling....

cikgu kaunseling tanya

'' KAMU NIE ADA TENGOK CERITA LUCAH KA ATAU APA2????''

budak darjah 5 tu jawab...

'' KAMI TAK PENAH TENGOK TAPI KAMI CUMA DENGAR ORANG CERITA JADI KAMI INGIN TAHU INGIN RASA''

aiyoyoyo adik-adik pegang lah pungung anda sendiri gatai ...aih!!!

apa-papun zaman sekarang dah terlalu upgrade.....ermm macam2!!!

p/s: anda rasa???

7 comments:

Abg Stalker said...

hahha..nafsu x kira umur la skrg. :)tu la bila dada x diisi iman,jd la cmtu.

Norlida Ramli said...

baru darjah 5 dah advance la budak2 skrg..haih!yela..zaman dh moden..jd cmni la bila x dikawal..

Qil_H0shi said...

adoi.,kecik-kecik da pndai.,bile besar xtaw lah .,

anwar said...

aku zaman sekolah rendah zaman hingusan la maksud raba pun tak tau apa...mmg nyata zaman global skrg byk cabara dan dugaan,,,,huhuhu sedih !!!!

cik ika said...

budak zaman sekarang~~

EYFAalias said...

amboi. bahaya tul.

FATHIN NUR HIDAYAH said...

dulu zaman kita tgk laki pompuan semua sama spesis. bdak sekarang dah pandai... nauzubillah..