Nov 16, 2011

FORMAT SURAT KIRIMAN RASMI by cikgu wanie lovela

salam...

rasanya ramai yang searched nak cari format kiriman rasmi.
so cikgu nak shared bagi memudah kerja anda if nak copy ctrl c OK! cuz ada disable right klik.

formatnya




klik utk tumbuh dan besar :P


contoh dari :http://www.slideshare.net/Akaryu/nota-format-surat-kiriman-rasmi





p/s: mungkin yang nak hantar surat rasmi kad awek ka hehehe....
.esok lah cite sal Dato F ..sal date tu cuzpic semua ngn dia...

5 comments:

Asyiqin Haulisah said...

cikgu!!! tengok aiman, dia curi pen saya. heee.

hakamah hamyadi said...

NAK ANTAR SURAT BHENTI KEJE LA...HEHEHE....

cik ika said...

dame ta wat surat..hehehhee

duplexs said...

Assalam
Tumpang tanya. Mana dapat format ni. Ada rujukan yang berkaitan. Ada banyak contoh yang saya tengok kat web. Soalnya mana yang betul.

duplexs said...

Assalamualaikum.

Tumpang tanya. Ada ke rujukan yang digunakan untuk format surat rasmi ni. Banyak contoh yang berbeza-beza saya jumpa online.

Wassalam