Nov 3, 2011

GF ke BF yg TAK NORMAL?

salam.....

saya terdengar sebuah perbualan pasangan kekasih memang tak guna kau cwl curi dengaq orang ada caple sembang apa.hahahaha...masalah i tak de boyfriend kesepian i curi lah orang HANGAT bercinta nie sembang apa...hahahahar....situasi di kedai makan dot dot ..jeng3.....

pasangan caple rancak diambang cinta tak peduli aku dibelakang sbg pengahalang CAIIItttt..



baby boy: SAYANG,abang NAK TEBERAK NIE....
baby girl: Alaaa satgi la makan dulu....jgn ckp kuat-kuat org tengok lah...
baby boy: tak tahan nie...( sambil garu-garu idung)
baby girl: huby tak SOPAN LAH GARU macam tu...
baby boy: huby NAK KENTUT NIE...tak tahan dah...
baby girl : EEeee kotornya...mcm orang TAK NORMAL je malu i.
baby boy: HABIS MU TAK BESA BERAK? TAK BESA KOREK IDUNG & TAK BESA KENTUT..ke sayang? KALAU YU TAK BUAT SEMUA TU YU YANG TAK NORMAL bukan I k.

( aku paham lelaki nie cuba nak jujur tapi wanita tak suka benda-benda camgini kami malu nak sebut hahah)

mungkin anda fikir ia tak sopan tapi itu juga rutin harian anda.har har har...

p/s: cikwanielovela mencuri perbualan orang lain bukan perbuatan yang baik..train diri anda hindarkan semua2 nie ye..hahahhaa...tapi nak wat cmna bf dia yang cakap KUAT2... :P

6 comments:

Cik Azizah said...

hahaha memang malu la wek die tu cakap kuat2..hahaha

p/s: yunk tolong like gambar jijah kat rumah kebaya malaysia!

Norlida Ramli said...

hahaha..x senonoh tol bf dia tu...

btl2..perempuan x suka laki yg mcm ni..terlalu jujur.haha

fuuyooh said...

hahaha.. jujur salah tempat nih..


cwl.. awk dh makan ke belum ?

kusyi said...

hahahahah!!!! lawak !

AnMB said...

Blogwalking

Nuraini An-Nisa' said...

Betul2... sesetengah lelaki cukup xtau malu sal perkara2 nie... Kawan saya cakap best kalau kentut merata2... eeeeee....