Nov 30, 2011

"GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!"

salam...


wani joined giveaway kak irine nadia marcello kita nieh.!! wah teruja teruja sangat2!
sebenarnya wani baru beli soab saja dari kak irine seriusly soab tu pakai dalam 2 hari memang nampak effect.effect dari segi apa? rasa kulit cam fresh dia tak da gatal2 cuz mmg sesuai utk all type skin.mcm wani kulit cerah mmg mudah alah n senang naik bintik2 merah jerawat so bila pakai alhamdulillah bukan nak belagak ka apa mmg OK SANGAT!!! sudah beralih arah pada procuct nie terus! sbb best best best!
memang nak buat entry alang2 baca ada GIVEAWAY..apa lagi laju2 nak joined boleh save money.
baru GUNA tab soab  dah nampak impak BELUM 3 set lengkap lagi!!!!

nie lah 3 product tu 
1. TAB EX
2.TAB SOAB ( wani dah cuba nie mmg best!!)
3.HD glow essence

LEBIH LANJUT BACA NIE!

1.TAB EX: Tab EX = RM 180 per bottle ( 60 tablet)
More info tentang faedah Tab Ex :- KLIK SINI 

2.TAB SOAP : RM 70/ 125 gram
More info tentang faedah TAB SOAP yg HOTTTTT ni :- KLIK SINI

3.HD Glow Essence : RM 180/ 50 ml
More info tentang faedah HD GLOW :- KLIK SINI

( korang cuba ,kalau tak best wani cakap tak best sbb best wani sugest)


KENAPA NAK SANGAT PRODUCT MIRACLE TAB NIE?

 ANSWER:
wanna be cantik macam kak irine bole? serius nak sangat-sangat sebab BERKESAN.kalau tak berkesan tak mau lah.sebab dah try TAB SOAB dia memamg best sangat2 tak bohong korang untuk tujuan promosi sebab kita dah cuba nak juga korang semua rasa sendiri betapa bestnya tab soab belum lagi tab ex and hd glow..mmg nak sangat tapi nak beli tab ex and hd glow tapi TAKDA bajet T_T sedihkan...so harap dapat pree dari kak irine yg cumel!! ok dah terangkan sebab apa.huhu!

p/s : korang nak joined klik sini
       yang nak beli picit sini terus  ( banyak lagi product kecantikkan dari irine meroyan tengok)

harap-harap menang AMIN.wish me luck!

4 comments:

cik pinaz said...

tengok harga terus rasa tak mampu .. hahaha :P

Elyzatul Nastaysah said...

good luck sayang=)

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik pinaz wuhuhu tu mintak pree

cik wanie Lovela (CWL) said...

ely ok sayang