Nov 3, 2011

JUSTIN BIEBER HAMIL KAN Mariah Yeater?????

SALAM...

FITNAH ATAU BETUL ???

pemilik lagu baby-baby kekasih kepada salena gomez dituduh menghamilkan peminatnya Mariah Yeater.??? herm baby bukan sekadar baby ok!!!
lebih lanjut baca nie...

NI mariah yeater tu...


ni gambar Jb masa kecik2 and sebelah tu gambar yg dituduh anak Jb and MY


Penyanyi lagu Baby, Justin Bieber dituduh telah menghamilkan seorang peminatnya bernama Mariah Yeater.Menurut laporan Star Magazine, gadis berusia 20 tahun itu tampil membuat pengakuan telah melahirkan seorang bayi lelaki berusia tiga bulan yang merupakan anak kepada penyanyi tersebut.Justeru itu, Mariah telah menuntut Bieber dan kekasihnya Salena Gomez untuk memberi nafkah kepada bayi tersebut.Bagaimanapun, pihak pengurusan Bieber telah mengeluarkan kenyataan menafikan tuduhan itu dan menganggap ia sebagai fitnah.
"Kami belum terima apa-apa tuntutan rasmi dari wanita tersebut dan menganggap ia sebagai fitnah."Malah kami akan mengambil tindakan mahkamah jika tuduhan tiada bukti ini diperbesarkan," ujar pihak pengurusan Justin Bieber dalam satu kenyataan media. – Mstar

opnion: ADA DNA wat lah DNA ni musibahnya wat seks secara bebas tanpa ikatan perkahwinan.sbb itu dalam islam melarang sekali perbuatan zina sbb nak elakkan fitnah mcm nie...hermmm apa-apapun hanya JB je leh jawab......


6 comments:

kusyi said...

HAHA.. mengong betul jb. sy pon bukan peminat dia dah. huhU~

cik ika said...

ish3..ne fitnah kot..even ika bkn pminat JB,tpi sian lorh kt SELENA..

nurdani said...

oh baby3 oh.......fuh.bahaya

Norlida Ramli said...

hehe..sy pun bukan peminat JB,tp kesian kot kalo kena fitnah mcm ni...nmpk sgt peminat dia tu terdesak nak duit..haha

Abg Stalker said...

kot2 tgh mabuk masa tu x perasan da romen awek lain.haihh..ble da mengandung x nk ngaku plk bapak.

LittleGurl said...

macam fitnah je ne. alah, orang yg nak carik populariti lettew. nak tuduh orang lain buat anak dengan dia cettt...

i pon xminat jb, i minat selena gomez muahahaha