Nov 11, 2011

kenapa gadis suka masuk watsons and guardian?

SALAM...




lelaki suka cakap nie apa best sangat watsons and guardian duk masuk-masuk busan tau .girl wat apa punya lama dalam tu?


dear boyz!


first 8 all boyz kita orang kaum wanita nie teliti ok dalam memilih barang.bukan cam lelaki dah jumpa barang terus keluar tak da nak belek tarikh luput,bahan-bahan dalam barang tu bahaya ke tak.kami kaum wanita menitik berat semua tu k!

second yang MAIN POINT girl suka masuk kad sana sebab banyak barang TESTER..apa gunanya tester kalau bukan untuk dicuba HAR HAR.....!!!

muka sebelum pi touchupx2

agak nerd muka aku tak pakai makeup kepucatan lantas kawan aku.means kawan baik aku si pikah cakap
beb jum g guardian jap.tocup2 sikit.apa lagi dengan pantas kaki melangkah menda free har har...


 sebelah aku tu lah si pika...mula dia kata tenyeh gincu dulu hahhaa....

second balas bedak dan consular har har.... 

 pakai jangan tak pakai....sapa nak pakai kalau bukan kita.
custmer alwys rite kan???


 bajet model lips...tebal dak bibir aku..sebelah i tu cik husna also my bestie
belakang tu cik mira also my bestie.anda to cik lenda tan capt this also my bestie har har..banyak bestie kau cwl!


at the last beli lah barang di guardian dan watsons ya!!!!!

bye!

9 comments:

Elyzatul Nastaysah said...

cik wanie.cantiknye mate.bak mai sini.nak pinjam seminggu je=)

Azzah said...

kami suami isteri suka masuk guardian dan watson..syok tengok barang2 tersusun

zOeY zAu YaH said...

perempuan kalau dgn watsons or guardian mesti x leh kalau tak toleh lgsung kan hehe..

page aryn said...

hehe. klu ryn dh msk kan, lme nih.. dok tengok2 je brg. hehe.. bli tu plak lain hari. hahha..

cikji said...

kalau dh nm pompuan, lebih kurang je semua.cikji pun camtuh jgk kdg-kdg.hihi

Qu azniza ;) said...

kite pon suka beli barang kat watson n gardiant!! heheh

AmyZana said...

huhuh
lelaki takkan paham knp kite suke gi guardian xD

ILA HonEyBuNNy said...

ya...sebab tu suka lepak lama2 kat watson..heheh

tapi kadang2 ada salegurl duk ikot la..xsuka..hehhe

e4ezzati said...

eyhh,saya jugak suka masuk walaupun taknak beli apa2 :)