Nov 30, 2011

LAGI LAGI SI NAZMI FAIZ MANSOR

salam

KENAL KE TAK?  nie muka FERNANDO toress malaysia :P


junior aku nie selalu hantaq surat nak tackle aku tapi aku tak berjawab menyesal tak layanko dulu nazmi.
waekkk udah2 nipu cik wanie oit!!

TAHNIAH wat NAZMI FAIZ !!!

Gol yang dijaringkan adik kecik cili padi nie masa vs bahrain terpilih GOL ke 7 terbaik di dunia oleh FIFA


tak tawu la nazmi nie amek spm ke dak sbb dia busy skang kan kan.tapi apa pun aku rasa dia akan amek lepas tamat semua permainan anatara kau dan aku :p.aku doa yang terbaik for nazmi faiz semuga prestasi cemerlang dia bukannya seperti KISAH DONGENG  yang ada ketika low profile dan hilang selepas popular meningkat harap even popular pun biar prestasi  cemerlang macam cristiano ronaldo.CR mmg popular mmg kaya playboy but prestasi tetap di utamakan tak nak lah nazmi faiz jadi macam segelintir pemain kita sekejap2 ja NAMA TOP .bila dapat awek retiss HANcur...so nazmi faiz carilah awek BLOGER k.hahaha....

ok bagi peminat si nazmi korang boleh dapat informasi dia dari web nie


23 comments:

Phat said...

gol nazmi tu mmg world class

cik pinaz said...

siapak awek blogger yg akan jadi pilihan nazmi cwl ? haha :P

Diyana said...

Famous sekelip mata dia ni tapi dia main memang gempak pon

AwieKashi said...

nak jugak nazmi...asal tak awie je..
HAHAHAHA!

Juliet_iRa~" said...

cewahh hehehe...

layannn ...;p

Pendamba Mawar said...

nazmi lagi.haha

myzamar said...

pemain harapan...

Qil_H0shi said...

nazmi faiz.,yeah :D

hamzah ian said...

encem pulak tu.. hoho

rara pinkmafia said...

ecehhhh dan dan meyesal x layan eh.hehehe

umie naziera said...

comayl aih!!

khairul akmal bin azman said...

fifa pun iktiraf..
mmg terbaik


hai awek blog ni!

Norlida Ramli said...

comel2..hehe ..tp x kenal dia pun sbb x suka tgk bola..hehe

ღ Nurrul said...

Nazmi Faiz ! terbaikk ! :) bestnya law berbakat mcm dia !

mrs Gee :) said...

owh.. ni nazmi.. okey2.. haha..

ascil.punye.lah said...

nasib baik budak lagi.haha

syahirooAhmad said...

hensem nazmi ni.. cam ala2 korea skit

Woofer Storm said...

gol dia memang cun,teringat jaringan sy time kecik2 dulu..sebiji ni,tapi asal tak diiktiraf..hehee

*nampak benar nipunye

msredcheesecake said...

Dia ada kata nak tangguh spm dulu kan? Cinta sangat dengan bola, tapi takpe, berbaloi....

hanabunga said...

comelnya diaaaaaaa.juniour hana setahun tu.hee tp syahrul azwari lagi hensem!

cik ika said...

alamak..comel lak ika tgk..

YOUsoF said...

Waah bakal famous la harimau muda kita sorang ni.. Laluan dia pun masih panjang, cayalah bro.


Jaringan dia tu memang mantap!!

Syairani Tarmizi said...

frust ah! nazmi dah ada awek laa.melepas. :(