Nov 24, 2011

online shop terbaik dihatiku NOW

salam,
p/s :harinie entry lebih kepada kegurl-gurlan ,lelaki jika busan jangan terus membaca abaikan tapi coment :P

wah wah...hepi nie hepi nie cuz dapat pakai ala-ala princess la konon caittt! tak dapat jadi tuan puteri berangan-rangan pakai mcm tuan puteri cukup lah har har....bila masa kau jadi princess wahai wani bangunlah dari mimpi macam maharani yang kejam ada ler~

bukan tujuan promot ye. nak juga korang cantik2 comel2 so jum terjah girls

1. LDYA WEAR ( PRINCESS dress)
2.TEENS FLAVOUR ( CUTE little shawl)

klik je!

macam-macam ada sesuai untuk semua peringkat umo so JOM BELI!

SO JUM TENGOK AKU BERANGAN2... :p 

i feel like a little princess rite now!

aku agak tinggi tau sbb baju nie jadi cam singkat so alterntf 
aku pkai iner and kalau rajin nak
tambah lace.korang t beli chek ukuran k!


Seriusly selesa cuz material dia lembut sangat!


suka all my outfit :)

korang kalu nak klik sini k
1. LDYA WEAR 



nie gamba online shop diaowg beli tanpa was-was barang di jamin sampai




klik-klik cepat!!!!!!


muka keterujaan!!!

jom shoping girls..

bye~

p/s: nota kaki tu nanti wani updte thanks ya yang tinggalkan link! :) 

kepada yg folow i will folow and komen back intenet cam ciput wat masa nie....saba tau :)

19 comments:

Qil_H0shi said...

c0meynyer....thanz 4 the inf0 :)

Puan tia said...

cantikk nya.. ;)

khairul akmal bin azman said...

jum pakat2 awek luaq sana..pe melaram..

cik LOLA said...

cantinyeeeeeeee..
suke dress tu. :)
try beli skirt kat RNR COLLECTION.
seriusly mmg tak rugi beli.

cik ika said...

skg ni ika gile shoping on9..tp law page uh kena buka kai fb..a dpt a ika buka..huu

TiraPengemis said...

cantiknyeeeeeeeeeeeeee baju...hehehe...tuan die pon comey...

cik pinaz said...

teringin nak shopping on9 tapi tak reti .. huhu

Woofer Storm said...

nak itut gak..hehee

*comelnya dia^^

syahirooAhmad said...

cwl.. gaun untuk lelaki ade tak. lalala... cantik la cwl..

Syairani Tarmizi said...

jumm shoping dear. btw, comel pic u. *awwaww. :p

Pondok Usang said...

wahh.. terbaek!

ascil.punye.lah said...

oii princesss ya.nak jugak cntik2 macam kamu.hahaha.

khairul akmal bin azman said...

blogshop laki lak
ade?

Juliet_iRa~" said...

comell dress!!cantik...heee

psss : lagu blog ira tu lagu dr cte full house - korea..heeee

Perfumes Farm said...

Hi,

Join Perfumes Farm Contest and grab a chance to win Fragrance Mist from Victoria's Secret.

Syairani Tarmizi said...

komen lagi.kbai :)

LAici KAng Ais said...

tumpang lalu...

cantik lah. :)

hyz said...

aikk pesal pic pertama kain warna ijau, pic2 lain warna kuning? hek3

fany wany said...

uwahhhhhh.
superb ^^