Nov 8, 2011

PEMENANG SAHUT CABARAN KAHWIN RM300



SALAM....

seperti yang di janjikan saya akan promot blog pemenang.entry dia sangat kreatif i do i do i love it!!!!
cwl TAK DA HADIAH NAK bagi.jadi selama seminggu blog nie akan diletak kad blog cwl kalau korang nak baca entry dia klik sini
 http://suanazhar.blogspot.com/2011/10/sahut-cabaran-bajet-kahwen-hanya-rm300.html

suanazhar.blogspot.com


yang belum folow nie folow and saling tegur menegur. hehhehe entry2 dia manyak best tak pecaya terjah sini
link.

ok bye!

9 comments:

einz said...

hahaha...mmg layak menang pun...best...heee..tak sempat nak join....da de dlm draft...tak trpublish jep..hahaha....neway best CWL....buat la ag...ha....sedih tak smpat masuk~

cik wanie Lovela (CWL) said...

ok einz

onie said...

wahhhh! nak baca sat :)

Hans said...

hahaha
best2
budget RM300 jer
ekekekek

Woofer Storm said...

tahniah buat si dia..hehe lain kali nak join.hehee

Elyzatul Nastaysah said...

wah..cam best je.
dear, blog kite yg miss elyse nastaysah tu kan klu awak psan kite update ntah pape.sbb tu blog tok assigment kos kite.hehe.

klu awak nk cite best, dtg la main blog kite dear. http://elysesukekardashians.blogspot.com/

syahirooAhmad said...

dah baca! sempoi la pemenang tu.. wahh kan bst kalau semua wanita berpikiran begitu. hahahha

Suana Zhar said...

^.^

Hanif Idrus Blog said...

dah kahwin!!!