Nov 28, 2011

segmen : NOTA KAKI bukan KICK

salam..

ingat dak aku suruh hangpa tinggal link nota kaki .tujuan dia adalah aku nak bagi komen blog tentang blog hangpa sambil visit2 n pomot2.wah wah rajennya kau wani.nak komen blog org dah bagus sangat ke.pANG..kang. :p..k kita stat one by one ok! mari kita tengok blog sapa yan kena :)

1.http://youthyousof.blogspot.com/

Masih ada plan B
KOrang bleh klink kad atas aku bagi tu n terjah2.
-suka blog dia simple kemas n warna biru dia wat aku tenang nak visit dari blog aku oren sakit mata hahah..




blog budak cantik comel my friend  ely .
- terasa terselah kewanitaan aku bila terjah blog dia yang kemas pergh...kalau ada bau mesti wangi nie.
tapi dah ada pkwa hahaha.telan air liuq lah wahai jejaka sekalian!



also my friend blog awie berkasih..aku suka header dia agak cool plus sempoi.
suka uitm dan churp2 kenapa bkn agry bird? ehehehe...
bila masuk blog dia aku rasa nak baca up 2 down.tak cya masuk ler...


rasa di buai2 mimpi masuk blog nie...wah wah!
blog dia agak funky dengan kaler yang ala-ala ceria gitu seyh!
terasa mimpi menjadi sempurna!


blog adik manis nie...
comel gamba dia style ala-ala header cam aku
.nah tempek gamba besar2 cam aku style berani mati .tapi tak pe adik nie cute no hal!!!
hehe..luv u style dik!



adik cute nie even blog dia kecil jiwa besar k!
heheh nice nice ver nice! <3


 heheh aku suka blog budak cun nie
lagu korea dia full house nie aku tercari2 tak tau tajuk apa.kerap aku skodeng blog dia nak tau tajuk apa haha..pecah rasia! 
korang try klik best tak lagu tu>? hehe


ini bukan blog pegemis hehehe! jangan marah yang!


heheh sayang aku nie minat korea habis..
apa boleh buat dia xminat aku :(
hehehe blog dia best suka ayat2 yg digunakan yg membuat aku tido xlena huhu 

9.http://khairulakmalazman.blogspot.com/
poyoness..poyo ke koya? hehehe..



poyoness ..hehe dia xpoyo k!.blog dia mmg Man HABIS...
suka writing dia .one day leh pemes.da pemes jangan lupa kami naa!
ok belia juga berbloging bukan kerna napsu tak cya baca kd pfle dia hehe..

10.http://mrsladysstylo.blogspot.com/

ini blogshop kali petama datang sini.insy ada reziki kita beli ya!

11.http://nuwarzainudin.blogspot.com/

blog dia agak cool.so nak cool terjah.
dia punya blog pun pepel belaka .so peminat pepel mai lah tengok!


ada dua blog wani amek satu je lah yg plg wani suka ya!
aku suka ekspresi2 dalam blog dia!
wat aku rasa nak baca lagi2 dan lagi..
so terjah wei...

blog nie mmg panas tapi dia tak goreng pisang panas.
kritikkan yg diberi setiap entry dalam blog dia semuanya membina and aku rasa patut baca sendiri.
komen dia wah wah banyak peminat.wei dah popular hang jgn xmai blog aku dah >>
kawe aku nie juga pandai masak .katanya masak tomyam yer hari tu :P


comel blog adik nie simple ringkas.dan nak baca pun xpayah buka lampu cuz blog dia cerah mata!
suka style dia .hari2 wani baca tau!!



diri ku bukan aku...k heheh..suka lagu nie.
adik manis punya header fulamak comel r .nak seketul!
like2..

16.http://shafinazshaez.blogspot.com/


nie org kuat kita cik pinaz walla so cute kan.org kuat apa?
kuat balas2 komen ngn aku hehehe..

17.http://syairanitarmizi.blogspot.com

blog nie sangat cute mcm tuan dia pun sangat2 cute,my lovely friend!
wahhh..pemes lagi!
penulisan dia pun jelas dan mudah difahami bukan mcm aku tebelit2.
wah apa g folow!

p/s: semua bloger adalah my BFF.thanks korang yang kasi link.sory lah yang tak de yang kali tinggalkan link lagi ya kalu ada segmen nie lagi :).maaf kalau kritikkan aku tu agak terhapa2.hope korang suka.muah...!

sapa yang tak da tinggalkan link nanti wani updte nota kaki part 2 :)

19 comments:

cik ika said...

ala..ika ta de ke..huu..T_T

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik ika sayang kamu tak bagi link ritu..huhu next time tau dear

cik pinaz said...

haha .. ada juga T_T
ingat x dk :)

AwieKashi said...

wah...link yang ke-3 tu sapa punya??
awesome giler....hahahahaha!

*agak perasan >.<

thnks syg...! hehe

khairul akmal bin azman said...

tq awk..blog kite..will tulis best2 lagi..awak kene salu bace aw..!

nasha sanza said...

wow..rajinnya..cari blog yang terbaik..pergi la sertai contest amira studio tu.mana tau dapat duit!

Pendamba Mawar said...

smart ar.. PM nak gak

onie said...

sifu im! poyoness! plan b! okay, onie kenal depa,hehe ....



salam perkenalan dari onie :)

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

waaah ~(#'_'#)~ terharu


huhuhu blushing sgt sgt da muka ni

hihi tengkiu so much ^^

Nyamuk Terbang said...

ala nk jgk ^^

cik wanie Lovela (CWL) said...

yang tak da tinggalkan link nati wani buat ye!

kaka said...

fuhhh!!naseb baek blog kaka tak ada kalau tak mesti malu sebab blog xmantop macam yang lain..*eh?tibe2,,padahal tak tinggalkan link ke haper ari 2..haha over ini budk..dush2

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

=p haha nyamuk, sila la jeles


=D cwl, thanks to you now i have a new favret blog

ღ Nurrul said...

blog adik memang cerah sangat ke kak ? ? hehehe , takpe2.. nanti mata bulat baca entry adik.. :)

Pondok Usang said...

alaaaa... goblog kite takde pon...

IkiN NikisA said...

rajin nye.. :D

Elyzatul Nastaysah said...

ala...sayang awak lebeh la cm gini.tak sabo nak dating ngn awak tau sayang:p

Mrs | Mr. AniK said...

blog saya???

Syairani Tarmizi said...

wahhh. walaupun dahku no 17. tp dahku sgt terharu sbb dicalonkan. syg kamoo my lovely fren! TQ hehe

tp ade correction kat sini. kiter tak pemes pun syg. picisan je. :D