Nov 23, 2011

SILA TINGGALKAN LINK DAN NOTA KAKI

SALAM


NOTA KAKI TU BUKAN BAGI PENENDANG K!

hangpa bagi link BLOG HANGPA dan NOTA.

LINK BLOG sebab ada lah aku nak buat apa..bagi ja.....

YANG folow aku pun HABAQ t aku folow BALIK! satgi merajuk unfolow -_- marah2 kad shoutbox sedix hati aku nie terkoyak2.kadang intenet lambat tu aku polow kemudian hari.jgn marah2 sayang!

p/s : ingat tinggalkan link.cauze aku nak kemas kini bloglist aku. :)

20 comments:

YOUsoF said...

http://youthyousof.blogspot.com/ atau http://pelekatku.blogspot.com/

;)

Elyzatul Nastaysah said...

kite pnye blog ingat tak sayangs?hehe

AwieKashi said...

alo..lo..lo...cian...
hahahaha!


*awie kembali

hakamah hamyadi said...

blog kama ye CWL yang cute...wink wink.http://ahmoicomot.blogspot.com

sabrina azhar said...

follow sye..
http://sabrinaazhar.blogspot.com

Adyb said...

http://ohthisismy.blogspot.com/
Nota kaki : Saya follow blog CWL lama dah, hehe :P

Juliet_iRa~" said...

heee..

lagu korea..cte full house..suka ek!msti sll skodeng blog kita kan sbb nk dgr lagu ni..;p

my link : http://luvisus.blogspot.com

Tira Pengemis Maganda said...

http://tirahmaganda.blogspot.com/

nota kaki: mau jalan2 dgn CWL :)

khairul akmal bin azman said...

http://khairulakmalazman.blogspot.com

salam syg!

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

anwar said...

shoutbox tak boleh komen pong

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

kak =D saya da tukar background mcm akak nasihatkan

http://radiumfishes.blogspot.com/

budak penjara said...

klu tak tinggal link mmg x masuk bloglist er??hehe

ღ Nurrul said...

adeq punya dah lupa kaa ? ? ?

Ms.Siti said...

its me: http://anangel92.blogspot.com

cik pinaz said...

wohohoho .. tak pyh kot nota kaki sebab cwl selalu je dtg blog pnaz ^^

Syairani Tarmizi said...

sat, nak gi komen shoutbox ni.

Mrs | Mr. AniK said...

walapon da lambat, nak jugak letak..



incikanik.blogspot.com..hahhaah..

Rosli said...

http://c-pengalaman.blogspot.com/

siti zarinah said...

http://sicute-games.blogspot.com/